Kitap dostlarının haftası

HaDeS

Kayıtlı Üye
Kitaplarla okurlarını 31 yıldır buluşturan ve gelenekselleşen Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, dün ziyarete açıldı. Fuar yerli yabancı yazarları, söyleşi, panel ve sergileriyle renklenecek.
TÜYAP ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle Büyükçekmece’deki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 31. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, dün kitap dostlarının ziyaretine açıldı. Fuarın açılış törenine Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Çin Halk Cumhuriyeti Basın-Yayın Bakanı Liu Binjie, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Hollanda’nın İstanbul Başkonsolosu Onno Kervers, Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Emre Bilgili, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve yerli-yabancı çok sayıda davetli katıldı. Katılımcılar, konuşmalardan sonra hep beraber ‘’31. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’’nın açılış kurdelesini kesti. Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve Cumhurbaşkanı Eroğlu, daha sonra fuarı gezdi. İkili, fuardan bazı kitaplar da aldı. Fuarı bazı yabancı gazeteciler de takip etti.

Yarım asırlık yazı hayatımın ödülü

Yarım asırdır kalemini çocuklara ve gençlere adadığını söyleyen fuarın onur konuğu Gülten Dayıoğlu, “Bu, bana 50. yılımın ödülü. Emeği geçen herkese, dostlara çok teşekkür ediyorum. Çocuk edebiyatı çok önemlidir. Kitaplar çocuğun beyninin besinidir. Dilerim ki bugüne kadar beni okuyan 3 kuşak, 4 kuşak bu zinciri devam ettirecek’’ dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri