kıskançlık küçükkene :p

gizliozne

Bayan Üye
öhö öhö :Ü yine ben yine ben :8: ben bir zmanlar çok küçüktüm ama baya bildiğiniz küçük yani :Ü bir kardeşim dünyaya geldi :91: tabi ben bundan hiç haz almadım :160: neyse uzatmadan yazıcam bu sefer kararlıyım huh :8:

eski diş fırçalarının kapları vardı hatırlar mısınız bilmem , hani şu dışı şeffaf sert olanlar ..babam ondan almış :8: kardeşimle odada oturuyorduk sadece ikimiz :36:
sonra kıskançlık ya işte :p sen al o sert kabı vurmaya başla kafasına :181: sonra annem yakaladı :174: özür diledim bida yapmıcam dedim ama başka zaman yine yalnız kaldık Allah'ın hikmeti :36: ben yine vurmaya başladım :181: o sıradaaaaaaaaa babam gördü :174: ve bir daha elime o kabı vermediler :19:
pişmman mıyım daha çok vurmadığıma ? tabiki hayır :8: yine olsa daha fazla vururdum :I

---> kıskançlık küçükkene :p

işte bi kardeşim daha olursa tekrarlamam ama Yılmaz :35: üzülüyorum bak :8:

...benim anladigim kadariyla bir cok kiskancliklar dogumla gelir ve olunceye kadar gitmez,bir nevi hastalik gibidirler,bir cok insanlar genc yaslard kiskandiklarini gosterirler,daha sonra kiskanmalarina ragmen fazla gostermezler,her ailede her cocuk arasinda vardir bu kiskanclik.kucukken cocuklar birbirlerini kiskanip doverlerler ,yada anne ve babalarina sen onu benden cok seviyorsun diye soylenirler,cocuklar buyurler kocaman olurlar aileleri olur ama kardesleri arasindaki kiskancliklar bitmez,bir birlerinin yuzlerine gulerler ama arkalarindan soylenirler,yada konustuklari baska insanlara kardeslerini cekistirirler..
..tabiki kardeslerini kiskanmadan gul gibi gecinenlerde vardir,bende kucuk yaslarda ablamin elbiselerini makasla kesmistim sonrada guzelce bir aile dayagi yemistim.paylasim icin saolasin.

:) tek kıskançlığım oydu vala :) seninkide çok orjinal bir uygulama :d bende teşekkür ederim :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri