Kişisel Güç Arttırma ve Yeteneklerin Serbest Bırakılması

nones

Bayan Üye
bu uygulama bir çok alanda yeteneklerinizin açığa çıkması ve artması açısından güzel bence. durugörü şifa yada metafiziksel olmayan herangi bir konuda kapıların açılmasını sağlıyor. yapılan tılsım hem başmelek enerjilerini barındırıryor hemde bu saf enerjiyle sizi koruyor.
mor bir sunak alın. üzerine lavanta yağı sürülmüş 4 kırmızı mumu 4 ana yöne gelecek şekilde yerleştirin. ve mumları yakın. mumların ortasına kuvvet kartını koyun.( bu kart aslan burcunu temsil ediyor. bu yüzden aslanı temsil eden herangi bir şeyinde kullanılabileceğini düşünüyorum. ben aslan burcu olduğum için doğum günlerimden birinde hediye edilmiş bir aslan biblosu kullanıyorum) ve Kuzey, Güney Doğu ve Batıdan ışığın gücünü çağırıyorum Doğunun Rafaeli önüme gel Güneyin Michaeli önüme gel Batının Gabrieli önüme gel Kuzeyin Urieli önüme gel diyin. ve siluet şeklinde size doğru geldiklerini düşünün. onlarda sunağın etrafınfa yerlerini alsınlar. aslan figürünün haranızdan size girdiğini hissedin. doğada olduğu gibi beyninizide yeteneklerinizide kontrol etsin aslan. gücünüzle beyninizde işaretli olanı arayın bulun ve sonuna kadar açın. ve bütün istediğiniz bütün kapıların açıldığını imgeleyin. bir kağıda kırmızı bir mürekkeple doğunun rafaeli için bir bulut güneyin michaeli için volkan batının gabrieli için dalga ve kuzeyşn urieli için bir ağaç çizin. mumları tek tek alın bu esnada aslan sembolünü oluşturmak için her meleğin arkasından biraz mum akıtın. bu tılsımı sunakta 3 gün 3 gece bekletin sonra güvenli bir yere kaldırın. hatta bir yere çerçeveyle asabilirsiniz

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri