Kişilerde En Sinirinize Giden Davranış Nedir?:3cy19:
LaZZkopateLLa Bayan Üye 23 Ocak 2013 #5 ---> Kişilerde En Gıcık Kaptığınız Yön? Asabi Geveze insanlar :M
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 23 Ocak 2013 #7 ---> Kişilerde En Gıcık Kaptığınız Yön? Diğer O... Çocukları
yesil83 Bayan Üye 23 Ocak 2013 #8 ---> Kişilerde En Gıcık Kaptığınız Yön? Diger, dedikleri ve yaptiklari birbirini tutmayanlar.
Lively Bayan Üye 7 Şub 2013 #12 ---> Kişilerde En Gıcık Kaptığınız Yön? Negatiflik, sürekli yermeye çalışma.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 7 Şub 2013 #13 ---> Kişilerde En Gıcık Kaptığınız Yön? Asabiyet
SairCeketliKiz Bayan Üye 7 Şub 2013 #15 ---> Kişilerde En Gıcık Kaptığınız Yön? Önyargılı ve şekil şemale göre insanları değerlendiren insanlar en çok ama sıklarda yok
---> Kişilerde En Gıcık Kaptığınız Yön? Önyargılı ve şekil şemale göre insanları değerlendiren insanlar en çok ama sıklarda yok
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 8 Kas 2013 #17 ---> Kişilerde En Gıcık Kaptığınız Yön? Laubalilik ve gevezelik.
S Stinko Kayıtlı Üye 8 Kas 2013 #18 ---> Kişilerde En Gıcık Kaptığınız Yön? C'abonBô' Alıntı: Diğer O... Çocukları Genişletmek için tıkla ... Pislik katılıyorum sana jamiryooo
---> Kişilerde En Gıcık Kaptığınız Yön? C'abonBô' Alıntı: Diğer O... Çocukları Genişletmek için tıkla ... Pislik katılıyorum sana jamiryooo
crimsoN Kayıtlı Üye 8 Kas 2013 #19 ---> Kişilerde En Gıcık Kaptığınız Yön? Geveze,Yalakalık,Negatif,Yüzsüzlük,Kin güdenler,Laf taşıyanlar,Yalan söyliyenler,Menfaatciler,Gevşekler vb...
---> Kişilerde En Gıcık Kaptığınız Yön? Geveze,Yalakalık,Negatif,Yüzsüzlük,Kin güdenler,Laf taşıyanlar,Yalan söyliyenler,Menfaatciler,Gevşekler vb...
Tiah Bayan Üye 12 Kas 2013 #20 ---> Kişilerde En Gıcık Kaptığınız Yön? Yalan,dedikodu,iftira,kendisine bakmayıp baskalarını eleştiren insanlar Türkçe yazım hatası kullananlar (q,k) gibi iletişimimi direk kesiyorum elimde değil.
---> Kişilerde En Gıcık Kaptığınız Yön? Yalan,dedikodu,iftira,kendisine bakmayıp baskalarını eleştiren insanlar Türkçe yazım hatası kullananlar (q,k) gibi iletişimimi direk kesiyorum elimde değil.