Kırmızının Hükmü ~ Silencio ®

Silencio

Kayıtlı Üye
Özgür Ç.

12 Eylül 1993 / Başak

Denizli / Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi / Biyomedical

Anadolu Üniversitesi / İktisat

-----------------------------------------------------

Mareşal Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün izinde yürüyen bir Kemalist.

Galatasaray aşkıyla büyümüş bir ultrAslan.

Filmlerle kafayı bozmuş bir sinema aşığı ve amatör bir senarist.

Bir kaç kez kitap yazma eylemine girişmiş, şimdilerde ise köreldiğini hisseden amatör bir yazar.

Duygularını çok yoğun yaşayan ve son zamanlarda yakın arkadaşları tarafından "Seni romantik eşşek seni." diyerek çağrılan romantik bir erkek.

Gecelerini hayalleriyle süsleyen bir hayalperest.

Yolculuk yapmaya bayılan, gezmek eyleminin öznesi bir maceraperest.

Okuduğu bölümle alakasız bir işi olan LG yetkili servis teknisyeni.

Rock müziğin ritmine kendini kaptırmaktan alıkoyamayan ama müziğin m'sinden anlamayan bir Adam.

"Başak Burcunun Özellikleri Nelerdir?" sorusunun yaşayan cevabı...

Son düzenleme:
---> ozgurctnky

yazmayı seviyorsun sanırım senarist olma tutkunda buradan geliyor hoşgeldin sefalar getirdin

---> ozgurctnky

Oğlum ne yaptın sen dur okuyorum çok merak ettim yemin ederim :)

---> ozgurctnky

uzun,uzun yazılar yazanları bi parçada olsa kıskanmışımdır ben iki kelimeyi bir araya getiremiyenlerdenim :147:

---> ozgurctnky

Kardeşim Adamın Dibisin. Helal olsun bak şurayı çok sevdim ! :D

Aynı özellikleri taşıyoruz ben kendımı böyle ifade edemedim 22 sendir afferim sana !

Film izlemekten çok hoşlanıyorum. En büyük hobim bu. Genellikle korku gerilim macera bilimkurgu ve fantastik filmlerini severim. Ama güzel olan her filmi severim. Yeri gelir Forrest Gump ile ağlarım yeri gelir Felekten Bir Gece ile gülerim. Yeri gelir Rec filmi ile korkarım yeri gelir İlk Aşk ile duygusala bağlarım Tam bir Christopher Nolan hayranıyım. O adam tam bir dahi. Yönettiği bütün filmleri izledim. Umarım onun gibi bir yönetmen olabilirim Bunun dışında en beğendiğim aktör; Leonardo DiCaprio en beğendiğim aktris; Emma Stone. En beğendiğim film; The Dark Knight (Kara Şövalye)… Esaretin Bedeli Yüzüklerin Efendisi Serisi Karayip Korsanları Serisi Harry Potter SerisiPrestij Başlangıç Zindan Adası gibi baş yapıtlarıda unutmamak gerekir. Sinema üstüne saatlerce konuşabilir ve yazabilirim ama şimdi gerek yok…​

---> ozgurctnky

Kardeşim Adamın Dibisin. Helal olsun bak şurayı çok sevdim ! :D

Aynı özellikleri taşıyoruz ben kendımı böyle ifade edemedim 22 sendir afferim sana !

Film izlemekten çok hoşlanıyorum. En büyük hobim bu. Genellikle korku gerilim macera bilimkurgu ve fantastik filmlerini severim. Ama güzel olan her filmi severim. Yeri gelir Forrest Gump ile ağlarım yeri gelir Felekten Bir Gece ile gülerim. Yeri gelir Rec filmi ile korkarım yeri gelir İlk Aşk ile duygusala bağlarım Tam bir Christopher Nolan hayranıyım. O adam tam bir dahi. Yönettiği bütün filmleri izledim. Umarım onun gibi bir yönetmen olabilirim Bunun dışında en beğendiğim aktör; Leonardo DiCaprio en beğendiğim aktris; Emma Stone. En beğendiğim film; The Dark Knight (Kara Şövalye)… Esaretin Bedeli Yüzüklerin Efendisi Serisi Karayip Korsanları Serisi Harry Potter SerisiPrestij Başlangıç Zindan Adası gibi baş yapıtlarıda unutmamak gerekir. Sinema üstüne saatlerce konuşabilir ve yazabilirim ama şimdi gerek yok…​

Teşekkür ederim :) Aynı özellikleri taşıdığımızada sevindim :)

---> ozgurctnky

Okudugum en iyi tanıtımlardan biri oldu bu..:RYazının uzun yada kısa olmasıyla alakalı degil bilakis cok sade anlatmışsın kendini.Ortak yönlerimiz oldukça fazla gerek izlediğin filmler gerek şarkılar gerek kişisel özelliğin...Ayrıca Zindan adası benimde favorimdir bunlara ek birde psikolojik film severim:Üİzlemediysen Fermat'ın odasını şiddetle tavsiye ediyorum

Umarım istediğin gibi yönetmen olabilirsin:R

---> ozgurctnky

Okudugum en iyi tanıtımlardan biri oldu bu..:RYazının uzun yada kısa olmasıyla alakalı degil bilakis cok sade anlatmışsın kendini.Ortak yönlerimiz oldukça fazla gerek izlediğin filmler gerek şarkılar gerek kişisel özelliğin...Ayrıca Zindan adası benimde favorimdir bunlara ek birde psikolojik film severim:Üİzlemediysen Fermat'ın odasını şiddetle tavsiye ediyorum

Umarım istediğin gibi yönetmen olabilirsin:R

Çok teşekkür ederim :D Psikolojik filmleri bende severim. İzlemedim ama en yakın zamanda izleyeceğimden emin olabilirsin :) Tavsiyen için ayrıca teşekkürler :)

İnşallah :)

---> ozgurctnky

hımm güzel sayfa olmuş .. hayırlı olsun sayfan.. Kendi Sayfama Benzettim :R

---> ozgurctnky

Çok uzun yazıp kendini çok güzel anlatmışsın,tebrikler öncelikle.
Memnun oldum,ben de Görkem.

---> ozgurctnky

Tüm hepsini biliyodum, süper bi sayfa olmuş emeğine sağlık devamını bekliyoruz (:)

Ama yalan söylemişsin, arabesk dinlemem demişsin :M

Hani o Arap Şükrü'de ağladığın günler xD

Ayrıca ilk iki şarkıyı eklemeliydin :M

'Sevmek insanın yapabileceği en masumca şey diye düşünüyorum…
Sevmek beni hiçbir zaman terk etmeyecek bir duygu…
Sevmek en güzel ve en çok sömürülen şey… '
Bu da benden çalıntı :pp

Son düzenleme:
---> ozgurctnky

Hayırlı olsun güzel sayfa :)

Teşekkür ederim :) Ayrıca hoşgeldin :)

Çok uzun yazıp kendini çok güzel anlatmışsın,tebrikler öncelikle.
Memnun oldum,ben de Görkem.

Teşekkürler :) Memnun oldum...

Tüm hepsini biliyodum, süper bi sayfa olmuş emeğine sağlık devamını bekliyoruz (:)

Ama yalan söylemişsin, arabesk dinlemem demişsin :M

Hani o Arap Şükrü'de ağladığın günler xD

Ayrıca ilk iki şarkıyı eklemeliydin :M

'Sevmek insanın yapabileceği en masumca şey diye düşünüyorum…
Sevmek beni hiçbir zaman terk etmeyecek bir duygu…
Sevmek en güzel ve en çok sömürülen şey… '
Bu da benden çalıntı :pp

Teşekkür ederim :) İnşalah devamıda gelir...

Ben yalan söylemem :) Sürekli arebesk dinleyen biri değilim. O gün nasıl oldu bilmiorumda oldu işte o kadarını karıştırma :)

İlk iki şarkıyıda eklerim zamanla :)

Senden çalıntı değilde esinlenme diyelim :)

---> ozgurctnky

Teşekkür ederim :) İnşalah devamıda gelir...

Ben yalan söylemem :) Sürekli arebesk dinleyen biri değilim. O gün nasıl oldu bilmiorumda oldu işte o kadarını karıştırma :)

İlk iki şarkıyıda eklerim zamanla :)

Senden çalıntı değilde esinlenme diyelim :)

Rica ederim, gelcektir eminim :)

Karıştırırım :D
Şaka tabii canım, istediğin kadar esinlen :pp

Sayfanı kirletmeden gideyim, tekrar hayırlı olsun :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri