Tarih 12.02.2014
Otobüs terminalinde, ki daha önce bulunmadığım yerde bir adamı bekliyorum.
Onu ilk defa görecek olmanın verdiği heyecan, acaba ne olacak endişesi ve kendini hiç beğenmeyen bir kız olarak beni beğenecek mi kaygısı...
Saçma sapan düşüncelerle boş boş otururken insanların sanki bana baktığını hissediyordum.
Peronlara yaklaşan her otobüs beni heyecanlandırıyordu.
Bunca zaman devam eden kimine göre sanal ve çok sürmeyecek olan ilişkideki esas kahramanı bekliyordum. :R
Ve bir otobüs yaklaştı. İnen O idi. Tam karşımdaydı. Beni görmemişti. Kalbimin atışının her yeri inlettiğinden emindim. Ve gelmişti karşımdaydı. Öylesine güzel gülüyordu ki kalbim durabilirdi. Ve ben sadece bi tanem diyebildim.
Ona kavuşana kadar çok acı çekti şu kalbim.
Allah biliyor ya bazen rüyadayım sanki diyorum.
Hikayemi bilseniz belki bana hak verebilirsiniz.
Ben buraya ona gelene dek olan kısımları ''hatırladığım'' kadarıyla yazacağım.
Çünkü bugünün tarihi yıllar önce içimde yaşadığım mutsuzluğun başlangıcı.
Bir kaç yıl önce hiçe sayılışımın yok olmaya başlayışımın ayak sesleri.
Kapanan kapılan,yok olan hayallerin, çöpe giden hayatların günü bugün.
Ve ben yıllarca acı çektiğim bir günde Kırk Yılda Bir Bulunan Adam'la olan hikayemizin başlangını yapıyorum.
Hayat bu belli mi olur. Ya devam ederiz bu yola ya da bir hikaye oluruz.
Bakalım.
Otobüs terminalinde, ki daha önce bulunmadığım yerde bir adamı bekliyorum.
Onu ilk defa görecek olmanın verdiği heyecan, acaba ne olacak endişesi ve kendini hiç beğenmeyen bir kız olarak beni beğenecek mi kaygısı...
Saçma sapan düşüncelerle boş boş otururken insanların sanki bana baktığını hissediyordum.
Peronlara yaklaşan her otobüs beni heyecanlandırıyordu.
Bunca zaman devam eden kimine göre sanal ve çok sürmeyecek olan ilişkideki esas kahramanı bekliyordum. :R
Ve bir otobüs yaklaştı. İnen O idi. Tam karşımdaydı. Beni görmemişti. Kalbimin atışının her yeri inlettiğinden emindim. Ve gelmişti karşımdaydı. Öylesine güzel gülüyordu ki kalbim durabilirdi. Ve ben sadece bi tanem diyebildim.
Ona kavuşana kadar çok acı çekti şu kalbim.
Allah biliyor ya bazen rüyadayım sanki diyorum.
Hikayemi bilseniz belki bana hak verebilirsiniz.
Ben buraya ona gelene dek olan kısımları ''hatırladığım'' kadarıyla yazacağım.
Çünkü bugünün tarihi yıllar önce içimde yaşadığım mutsuzluğun başlangıcı.
Bir kaç yıl önce hiçe sayılışımın yok olmaya başlayışımın ayak sesleri.
Kapanan kapılan,yok olan hayallerin, çöpe giden hayatların günü bugün.
Ve ben yıllarca acı çektiğim bir günde Kırk Yılda Bir Bulunan Adam'la olan hikayemizin başlangını yapıyorum.
Hayat bu belli mi olur. Ya devam ederiz bu yola ya da bir hikaye oluruz.
Bakalım.