Hani giderken bana demiştin ya sen TaTLı-CaDı hahahahahahahahaha
Gözde' Bayan Üye 9 Ağu 2012 #1 Hani giderken bana demiştin ya sen [MENTION=116426]TaTLı-CaDı[/MENTION] hahahahahahahahaha Son düzenleme: 9 Ağu 2012
Gözde' Bayan Üye 9 Ağu 2012 #2 ---> Kırıldığım An Konuyu iki tane açmışım süre dolumunda açılmadı sanıp bi daha açtım , siler misiniz?
---> Kırıldığım An Konuyu iki tane açmışım süre dolumunda açılmadı sanıp bi daha açtım , siler misiniz?
TaTLı-CaDı Hayalperest. Bayan Üye 9 Ağu 2012 #3 ---> Kırıldığım An Bu bi şarkının adı deseydin anlardım hiç dinlemediğim şarkı o :I
Gözde' Bayan Üye 9 Ağu 2012 #4 ---> Kırıldığım An TaTLı-CaDı' Alıntı: Bu bi şarkının adı deseydin anlardım hiç dinlemediğim şarkı o :I Genişletmek için tıkla ... Of hahaha
---> Kırıldığım An TaTLı-CaDı' Alıntı: Bu bi şarkının adı deseydin anlardım hiç dinlemediğim şarkı o :I Genişletmek için tıkla ... Of hahaha
TaTLı-CaDı Hayalperest. Bayan Üye 9 Ağu 2012 #5 ---> Kırıldığım An Gözde'' Alıntı: Of hahaha Genişletmek için tıkla ... Artist :M rezil oldum iyi mi xD
---> Kırıldığım An Gözde'' Alıntı: Of hahaha Genişletmek için tıkla ... Artist :M rezil oldum iyi mi xD