Deniz kızı
Bayan Üye
Yazlık dizilerin bu seneki patlamaları göz kamaştırıcı boyutta Her sene karşılaştığımız bir durum değildir bu. Genelde Haziran civarı başlayan dizi Eylül civarı biter.
Dönemlik işçilerdir,ekiplerdir. İşleri bitince taca atılırlar ; dışarıda kalırlar,onlara yer bulmak zorlaşır.
Ama bu sene neredeyse tutmayan yazlık dizi yok.
Daha önce de yazdım ; en iyi 2 yazlık dizi Ulan İstanbul ve Kiraz Mevsimi diye.
Özellikle Kiraz Mevsiminin kısa zamanda yarattığı hayran kitlesi şaşılacak boyutta. 4 Temmuz tarihinde başlayan dizi sanki yıllardır devam ediyormuşçasına ilgi ve beğeni alıyor. Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu ikilisinin hem fiziki özellikleri,hem oyunculuk performansları dizinin bir çok takipçisini 12′den vurmuş durumda. Her ikisi adına açılan fan sayfaları,grupları ; hazırlanan video ve resimler derken olay büyüdü. Dizi kabına sığmaz oldu ve çok iyi reytingler almaya başladı.
Aman nazar değmesin.
Ve bir diğer başarı abidesi.
Ulan İstanbul
Pazartesi akşamlarının merakla beklenen ve ilgiyle takip edilen dizisi Ulan İstanbul başlı başına bir hayran kitlesi yarattı. Carlos ve Yaren ikilisinin söylediği şarkı ve aralarındaki tatlı atışmalar ; dizinin bir çok kişinin gönlünde taht kurmasını sağladı. Bu ilgi öyle kolay kolay azalacağa ya da biteceğe de benzemiyor.
Onlara da nazar değmesin.
Her ikisi de yaza damgasını vurdu. İki diziyi de ayrı beğeniyorum ve severek izliyorum.
E izleyici de halinden memnunsa ; yolları açık olsun !
Başarıları daim olsun !
Anıl KOLDAŞ / Televizyondizisi