King Arthur: Legend of the Sword (Kral Arthur: Kılıç Efsanesi) - 12 Mayıs 2017

mortal00

Kayıtlı Üye
MV5BMjM3ODY3Njc5Ml5BMl5BanBnXkFtZTgwMjQ5NjM5MTI@._  V1_SY1000_CR0,0,674,1000_AL_.jpg

Yönetmen: Guy Ritchie
Senaryo: Joby Harold, Guy Ritchie, Lionel Wigram, David Dobkin
Oyuncular: Charlie Hunnam, Astrid Bergès-Frisbey, Jude Law, Djimon Hounsou, Aidan Gillen, Eric Bana, Annabelle Wallis, Kingsley Ben-Adir, Neil Maskell, Tom Wu, Freddie Fox, Craig McGinlay, Bleu Landau, David Beckham, Jacqui Ainsley
Ülke: ABD, Avustralya, İngiltere
Tür: Aksiyon, Macera, Dram
Vizyon Tarihi: 12 Mayıs 2017
Süre: 126 Dakika
IMDb: 7,3
Bütçe: $175,000,000

Arthur (Charlie Hunnam) henüz çocukken babası öldürüldüğünde, amcası Vortigern (Jude Law) tahta geçer. Doğuştan kazanılan bu hakkı kendisinden çalınan ve kim olduğuna dair hiçbir fikri olmayan Arthur ise şehrin arka sokaklarında, ekmeğini taştan çıkaran biridir. Ancak bir kez kılıcını taştan çektiğinde, bütün hayatı alt üst olur ve hoşuna gitse de gitmese de gerçek mirasına sahip çıkmak zorunda kalacaktır.
Yönetmenliğini Guy Ritchie'nin üstlendiği filmin senaryosu ise Joby Harold'a ait. Charlie Hunnam'ın Kral Arthur'u canlandırdığı filmde ayrıca Jude Law, Djimon Hounsou ve Eric Bana da yer alıyor.

Son düzenleme:
---> King Arthur: Legend of the Sword (Kral Arthur: Kılıç Efsanesi) - 12 Mayıs 2017

Epik aksiyonuyla, oyunculuklarıyla, yönetmenliğiyle, müzikleriyle, görselliğiyle çok iyi bir film.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri