'Kimseyi satmadım'

' SeRcaN

Kayıtlı Üye
Galatasaray'ın yeni transferi Selçuk İnan, daha önce "Trabzonspor'dan başka takımda oynamam" şeklinde bir açıklaması olmadığını ifade ederek, "Kimseyi satmadım" dedi.

Tatilini Çeşme’de geçiren Selçuk İnan, Lig Tv’ye yaptığı açıklamada, eski takım arkadaşı Burak Yılmaz ile tatili birlikte geçirdiklerini dile getirdi. Burak’ın "Selçuk’u arayacağız" şeklindeki açıklamasının hatırlatılması üzerine Selçuk İnan, "Öncelikle bu açıklaması nedeniyle teşekkür ediyorum. Burak benim kardeşim gibi. 15 yıldır beraberiz. Çok iyi anlaşıyoruz. Burak’ın ne bana ne de bir başkasına ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Çok iyi durumda. Bir takımı tek başına götürebilecek kapasitede bir oyuncu. Çok zorlanacağını düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

"Trabzonspor seni arar mı" şeklindeki soru üzerine ise milli futbolcu, "İlerleyen zamanlarda göreceğiz. İnşallah beni aramazlar" dedi.

Trabzonspor’dan kendisiyle birlikte 5 oyuncunun ayrıldığını, bunun bordo-mavili ekibi zorlayabileceğini belirten Selçuk İnan, "Trabzonspor büyük bir camia. Kan kayıplarını çabuk atlatacağına inanıyorum" diye konuştu.
Transfer sürecine ilişkin soru üzerine ise Selçuk İnan, şunları söyledi:
"Benim önceliğim Avrupa’ydı. Gerçekten de bekledim. Menajerler teklifleri getirdi ama maddi manevi açıdan beni tatmin etmediği için Türkiye’de kalmaya karar verdim. İstediğim seviyedeki takımlardan teklif gelseydi Avrupa’da bir kulüpte oynamayı isterdim.

Ben hiç bir zaman ’Trabzonspor’dan başka takımda oynamam’ demedim. Benim böyle şeyler söylemediğimi başta teknik direktörümüz Şenol Güneş olmak üzere herkes biliyor. Böyle bir şey söylemiş olsaydım, gerçekten çıkar söylerdim."

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri