Kimseden yardım beklemiyoruz

Thundeers

Anadolu'dan Bir Ses
Kayıtlı Üye
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, hakemler hakkında çok fazla konuşmak istemediğini belirterek, "Kimseden yardım beklemedik, beklemeyeceğiz. Haksız puan istemiyoruz. Bize haksızlık yapılmasını da istemiyorum. 9 puan öndeydik, geri düştük. Oraya nereden geldik? Maç kazanarak geldik. Havadan gelmedik" dedi.

fft1mm1373563.jpg

Teknik direktör Şenol Güneş, Kayserispor maçının ardından liderliği kaybetmelerinin üzüntü verici olduğunu ifade etti. Güneş, hakemler hakkında konuşmak istemediğini vurgulayarak, "Biz susalım da hakkımız yesinler demiyorum. Varsa gücümüz, değiştirelim. Toplumu tahrik etmek ve yanlış yöne itmek doğru değil. Ancak toplumu tahrik etmek için sebepler varsa ona da sorumluların çözüm bulması gerekiyor. Konuştuğumuzda çok daha ağır bedeller ödemek durumunda kalabiliyoruz. O yüzden sabırlı olmayı doğru buluyorum. İşimize yapacağız" diye konuştu.
"KİMSEDEN YARDIM BEKLEMİYORUZ"
Haksız şekilde maç kazanmak istemediklerini de ifade eden Güneş, "Kovalanan ya da kovalayan takım olmak zor mu kolay mı bakmadık. Ben bu ana kadar haksız bir puan aldığımızı söyleyemem. Yarışta nerede olduğumuzu lig bitince göreceğiz. Zamanı gelince konuşacağız ama lig yarışında averajla ikinciyiz. Yarışa devam edeceğiz. Biz oyunun içinde yokuz. Mücadelemizi yaparız. Kimseden yardım beklemedik, beklemeyeceğiz. Haksız puan istemiyoruz. Bize haksızlık yapılmasını istemiyorum. 9 puan öndeydik, geri düştük. Oraya nereden geldik? Maç kazanarak geldik. Havadan gelmedik" dedi.
TRABZONSPOR KENDİ EVİNDE KAYIP
Öte yandan ligin ilk yarısında 17 maçta 1 mağlubiyet ve 3 beraberlik alarak sadece 6 puan kaybeden Trabzonspor, ikinci yarıda inanılmaz bir çöküş yaşadı. İlk yarıda evindeki 9 maçta sadece Manisaspor'a kaybeden ve Eskişehirspor ile 0 – 0 berabere kalan Trabzonspor, ikinci yarıda evinde oynadığı üç maçta da galibiyete ulaşamadı. Ankaragücü ile 1-1, Antalyaspor ile 0-0 ve son olarak da Kayserispor ile 3-3 berabere kalan Trabzonspor evinde toplam 6 puan kaybetti. Trabzonspor ilk yarıdaki tek mağlubiyetini de yine sahasında 5. haftada Manisaspor'dan tatmıştı.
LİDERLİK 12 HAFTA SONRA GİTTİ
Sezonun ikinci yarısına Fenerbahçe'nin 9 puan önünde giren Trabzonspor, ikinci yarıda arda arda yaşadığı puan kayıpları ile 12 hafta sonra averajla liderliği rakibine kaptırdı. Ligin 11. haftasında Galatasaray'ı 2 – 0 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor, özellikle sezonun ilk yarısındaki performansı ile puan farkını açmayı başarmış ancak ikinci yarıdaki kayıplar, puan farkının bir anda erimesine neden olmuştu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri