Kimliksiz (Unknown) 2011

Gizemmmm

Bayan Üye

Tür: Gerilim ve Aksiyon
Yönetmen: Jaume Collet-Serra (“Orphan”)
Oyuncular: Oscar® adayı Liam Neeson (“Schindler’s List”), Diane Kruger (“Inglorious Basterds”), January Jones (TV dizisi “Mad Men”), Aidan Quinn, Bruno Ganz (“The Reader”) ve Oscar® adayı Frank Langella (“Frost/Nixon”).
Senaryo: Oliver Butcher & Steve Cornwell ve Karl Gadjusek ve Anthony Peckham tarafından, Didier van Cauwelaert’ın Out of My Head adlı romanından uyarlanmıştır.
Gösterim Tarihi: 22 Nisan 2011
Dağıtım: Warner Bros.
Yapımcılar: Joel Silver, Leonard Goldberg ve Andrew Rona
Yönetici Yapımcılar: Steve Richards, Sarah Meyer ve Peter McAleese
Ortak Yapımcılar: Richard Mirisch, Adam Kuhn, Charlie Woebcken, Christoph Fisser ve Henning Molfenter

Dr. Martin Harris (Liam Neeson) Berlin’de geçirdiği bir araba kazasından sonra kendine geldiğinde birdenbire karısının (January Jones) kendisini tanımadığı ve başka bir adamın da (Aidan Quinn) kendisinin yerine geçtiğini fark eder. Resmi olarak kimse ona inanmamaktadır ve kimliği belirsiz suikastçılar tarafından takip edilmektedir. Birdenbire kendini, başka bir ülkede yanlız, yorgun ve kaçak durumunda bulur.

Beklenmedik bir şekilde ona tek yardım eden kişi Ally (Diane Kruger) sayesinde bu durumdan kurtulmak için uğraşır. Ancak, gerçeği ortaya çıkartmak ve kimliğini geri kazanmak için kendisini ne kadar zorlayabileceğini ve ne kadar ileri gidebileceğini bilmez.

---> Unknown (2011) – Kimliksiz

tv13x.jpg

Bir JAUME COLLET-SERRA Filmi !

Kimliksiz / Unknown (2011)

Senaryosu Didier van Cauwelaert'ın 'Out of My Head' kitabından esinlenilen, yönetmenliğini Jaume Collet-Serra'nın üstlendiği, Liam Neeson, Diane Kruger, January Jones gibi oyuncuların rol aldığı 2011 yapımı aksiyon, macera, gizem ve gerilim filmidir.

Filmin IMDB puanı 6,9'dur. Sinemalar.com puanı ise 7,6'dır.

Dr. Martin Harris, Berlin gezisi sırasında bir trafik kazası geçirir ve komaya girer. Komadan çıktığında ise, karısının bile onu tanımadığını görür. Birdenbire kendini, başka bir ülkede yanlız, yorgun ve kaçak durumunda bulur. Dr. Harris, bir başka kişinin kendi kimliğini çaldığını ve yerine geçtiğini görünce daha da büyük bir şoka uğrar. Kaza öncesinde tanıdığı herkes, artık onun Harris olduğuna inanmamaktadır. Kendi kimliğini ispatlama mücadelesinde yalnızdır, yorgundur ve umutsuzdur.

Senaryosu ve ilginç konusuyla filmin sonunda sizi ters köşe yapan bir film.

Mutlaka izlemelisiniz...

Bir Replik;

Dr. Martin Harris: Kimim ben?
Rodney Cole : Eğitimli bir katilsin. En iyi adamımsın. Şimdiyse, isimsiz ölü bir keş olacaksın.

- Madem Martin Harris değilim, onun hakkında bunca şeyi nereden biliyorum?
+ Hakkında bir şeyler okumuşsunuzdur, ya da önceden onunla tanışmışsınızdır.
- Oraya gidip onu gördüğümde neler hissettim, biliyor musunuz doktor?
Olduğum söylenen kişi ile lduğumu bildiğim kişi arasındaki bir savaşın ortasında gibiyim.
Sizce hangisi kazanır?

- Tanrım, gerçekten bir şey hatırlamıyorsun, değil mi?
+ Her şeyi unutmadım. Seni nasıl öldüreceğimi hatırlıyorum pislik herif.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri