kimin akLini okumak isterdiniz
G Gülümse. Bayan Üye 4 Nis 2009 #3 ---> kimin akLini okumak isterdiniz kimsenin.. Her kesin aklı kendıne kalsın
~~Yaprak~~ Bayan Üye 15 Nis 2009 #6 ---> kimin akLini okumak isterdiniz canSu^^' Alıntı: kimsenin.. Her kesin aklı kendıne kalsın Genişletmek için tıkla ...
---> kimin akLini okumak isterdiniz canSu^^' Alıntı: kimsenin.. Her kesin aklı kendıne kalsın Genişletmek için tıkla ...
kanat$z_melek Bayan Üye 15 Nis 2009 #7 ---> kimin akLini okumak isterdiniz Tabikide muratın + bütün hocaların
K kırık kalpler Kayıtlı Üye 15 Nis 2009 #8 ---> kimin akLini okumak isterdiniz Harbi Kimsenin Aklındakileri Merak Etmiyorum Sadece Ve Sadece Yüreğimin Sahibinin Düşüncelerini Bilsem Ve Içimde Hissetsem Yeter Gerisi Boş
---> kimin akLini okumak isterdiniz Harbi Kimsenin Aklındakileri Merak Etmiyorum Sadece Ve Sadece Yüreğimin Sahibinin Düşüncelerini Bilsem Ve Içimde Hissetsem Yeter Gerisi Boş
damir Banned 15 Nis 2009 #9 ---> kimin akLini okumak isterdiniz okulda bi öğretmen var onun aklını okumak isterdim hakkkımda ne düşünüyor filan
---> kimin akLini okumak isterdiniz okulda bi öğretmen var onun aklını okumak isterdim hakkkımda ne düşünüyor filan
!q3k Bayan Üye 18 Nis 2009 #11 ---> kimin akLini okumak isterdiniz kimsenin ne düşündügünü merak etmiyorum...
Aheste Kayıtlı Üye 18 Nis 2009 #12 ---> kimin akLini okumak isterdiniz ßen ßiLgisayarın AkLını Okumak İsterdim 7/24 Acık ßana Ne Kadar Kufur Ettini Orenmek İsterdim
---> kimin akLini okumak isterdiniz ßen ßiLgisayarın AkLını Okumak İsterdim 7/24 Acık ßana Ne Kadar Kufur Ettini Orenmek İsterdim
¢iLєkєS* Bayan Üye 2 Nis 2010 #19 ---> kimin akLini okumak isterdiniz Ali hocanın cok merak ediyorum bu kadar uyuzlugu niye yapıyo