KiMe Ne KaDaR gÜvEnİyOrUz ? ? ?

__€yLüL__

Bayan Üye
arkadaşlar sitemizdeki adminlerimiz yöneticilerimiz prenseslerimiz modlar bizim daha keyifli ortamlarda bulunabilmemiz daha zevkli konular görebilmemiz için devamlı çalışıyorlar !!! peki biz yöneticilerimizin hangisine ne kadar güveniyoruz kime güveniyoruz neden güveniyoruz güvenmiyorsak niçin güvenmiyoruz ? cevaplarınızı bekliyorum tşkler....
:106::106:

şahsen ben adminlerimizden danger & özkana sonsuz güvenirim her konuda çünkü güven sağlıyorlar yaptıklarıyla haksızmıyım özkanlar ? :D
prenseslerimizden jasmina ;)
devamını bakıp cevaplıcam :D he bide kendime çok güvenirim hahaha

güvenmek için önce arkdaş olmam gerekir arkadaş olucak elemanda kendini belli etmeli ...

anlamak için düşünmek gerekir

Çhok FaSLa insana güvendiğim söyLenemez..Tek Dostum sırdaşım kıSacası HeRşeim Annem..

ben yöneticilerden özkanla danger AGLAMAZ e güveniyorum .. uzun süredir tanışıyoruz ... o YÜZDEN

Prenseslerden de JeLiBoN ... Dark_Duman .. DeRYa ..

Ayırt Etmedenn hepsine güveniyorum ...!:106::106:

konu güzelmiş .. teskkürler

tabii forumu kaddediyorsan bu kadar hepsi :D

Yönetimde bulunan arkadaşların hepsi çok iyi ve yardımcılar her konuda şahsen tanımasamda forumda gayet başarılılar ... Maşallah hepside özel yetenek gibi :)

o yüzden hepsine teşekkür ediyorum ve umarım bu güzellikleri her daim sürdürürler ...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri