Lo Lo Lorke [MENTION=27617]LocKe[/MENTION] ne guluyon kiz?
Sana Gülmedim Aklima Bisi Geldi Myworld Görünce
Gecmis Olsun Komsum
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] geçmiş olsun bitanem doktor ne diyo
Sagol bitanem 2 Aydir ha bire farkli ilaclar deniyor uzerimde en son mide hapi verdi uit dedi ama yutmuyorum ilac ilac midemi delecek baska doktora gittim bogaz gicikligi dedi bi hap verdi ama o hapi zaten 2. Haftada yutmustim 2 gun sonra etkisi olmuyo gece yutuyom sabaha etkisi olmuyor.
Bu gidisle yaza kadar oksurcem ALLAH korusun artik Tr de gorunurum dr ye
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]bitanem bazı öksürükler alerjik olabiliyo alerjik astım olmasın bir şeye karşı kuzenimde çok öksürüyo teşhis konulmuyodu alerjik astım çıktı toza karşı test yaptırdınmı sen alerji testi
bugune kadar tozlar beni hic rahatsiz etmedi ama gecen gun biraz orgu yapayim dedim onun tuyleri bile gicikladi bogazimi.
nefesimi olctuler filan astim yok dedi doktor yada bronsit belirtisi yok dedi. diger doktorda oksurugumu duyar duymaz kuru oksuruk dedi, bogaz gicikligindan dolayi, bir hap verdi (onu daha oncede kullanmistim ama bir ise yaramamisti) gerci ama belki simdi ise yarar belki, ilk hastaligim usutme ile basladi, bu oksuruk dindiriciymis. bakalim. bende bilmiyorum ne olacak boyle.
iki aydir iflagim kesildi. oksurmekten yoruluyorum artik ama hamd olsun agrilarim gecti.
agrıların gibi öksürügün de geçip gitsin inşallah bütün kalbimle diliyorum bitanem
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.