tercih sizin
DiReNiS Bayan Üye 11 Şub 2009 #2 ---> kim daha cesur? Karısına Her Gün: '' Ben Garı İstirem '' Şarkısını Söyleyen Adam. hahaha hakkaten büyük cesaret
---> kim daha cesur? Karısına Her Gün: '' Ben Garı İstirem '' Şarkısını Söyleyen Adam. hahaha hakkaten büyük cesaret
xXCaNKAnXx Kayıtlı Üye 11 Şub 2009 #3 ---> kim daha cesur? Şükrü Saraçoğlu 'na GS Formasıyla giren bir Cimbomlu...
matrock_guzel Bayan Üye 11 Şub 2009 #4 ---> kim daha cesur? bence ilk iki şık cesaret örneği diğer üçünün cesaretle ilgisi yok kişilikle alakalı bence
---> kim daha cesur? bence ilk iki şık cesaret örneği diğer üçünün cesaretle ilgisi yok kişilikle alakalı bence
sheqerdelükis Bayan Üye 11 Şub 2009 #5 ---> kim daha cesur? bEn OlsAm KaDıKÖyDe Gs FoRmAsIyLa DoLaŞıRdIm yAnİ iLk şIk
_Σ_®_C_Λ_И_™ Kayıtlı Üye 11 Şub 2009 #6 ---> kim daha cesur? Şükrü Saraçoğlu 'na GS Formasıyla giren bir Cimbomlu...
Bezmi$h Banned 11 Şub 2009 #7 ---> kim daha cesur? askerden kaçan adam bence askeriye devletten daha sıkı
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ Bayan Üye 11 Şub 2009 #8 ---> kim daha cesur? Şükrü Saraçoğlu 'na GS Formasıyla giren bir Cimbomlu... ben olsam girerim ne olucak korkmuyorumm
---> kim daha cesur? Şükrü Saraçoğlu 'na GS Formasıyla giren bir Cimbomlu... ben olsam girerim ne olucak korkmuyorumm
İnci 1907 Prenses 11 Şub 2009 #9 ---> kim daha cesur? Şükrü Saraçoğlu 'na GS Formasıyla giren bir Cimbomlu...