Kim Cennete Gitmek İster

Deniz kızı

Bayan Üye
Öğretmen bi gün öğrencilerine sorar:

Kim cennete gitmek ister ?
Herkes parmak kaldırır. ama aralarında temel kaldırmaz.

Hoca sorar sen cennete gitmek istemiyor musun?
Babam okuldan sonra eve gel dedi... :)

Son düzenleme:
---> Kim Cennete Gitmek İster

Babanı yerler senin temellll:) tşkler gerçektende güzel bi fıkraydı...

tuhaf ama bana veysel karani yi hatirlatti...
peygamber efendimiz s.a.v. mi gormeden geri donmustu annesi kapiya kadar izin verdigi icin...

fikra ama bana bunu hatirlattil. zaten ALLAH izin verir erkek cocugum olursa eger adini uveys koyacagim (tabi isim koyma sirasi bana gelirse cocuguma ) :) bizim memlekette cocuga isim koymasida baska bir dert :) kizimin isminide zuleyha :)

tuhaf ama bana veysel karani yi hatirlatti...
peygamber efendimiz s.a.v. mi gormeden geri donmustu annesi kapiya kadar izin verdigi icin...

fikra ama bana bunu hatirlattil. zaten ALLAH izin verir erkek cocugum olursa eger adini uveys koyacagim (tabi isim koyma sirasi bana gelirse cocuguma ) :) bizim memlekette cocuga isim koymasida baska bir dert :) kizimin isminide zuleyha :)

veysel karani hazretlerinin yaptığı annesine olan saygısı sevgisi ve sadakatinden dolayıdır güzel arkadaşım:) mükemmel birisin sen:Dgerçekten öylesin:D RABBİM seni başımızdan hiç eksik etmesin..

Bunlari banami diyorsun? Duygulandim bak... Keske yazim kadar fiilide kuvvetli olsaydi imanim :( boyle sanki ikiyuzluluk yapiyormussum gibi hissediyorum kendimi :(

Bunlari banami diyorsun? Duygulandim bak... Keske yazim kadar fiilide kuvvetli olsaydi imanim :( boyle sanki ikiyuzluluk yapiyormussum gibi hissediyorum kendimi :(

ya gözünü seveyim ALLAH için asma şu suratını ya..ben senin üzülmeni istemiyorum sen suratını asıyorsun özür dilerim söylediğim şeyler için... kalbini kırmak için söylemedim sadece haddim olmadan yanlışını düzeltmek istedim..ayrıca neyleri sana söylediğimi tam olarak anlamadım ya???ha eğer mükemmel birisin sözünü söylüyosan evet sana söyleidm çünkü gerçekten bana öyle geliyorsun.. söylemek istediğim son şey ise fiili kuvvetsiz iman derdi bende de var..dertdaşız ortak..acı bi ortaklık bizimkisi de...

Sen uzulecek birsey demedin. Ha veysel karani hz.annesine saygisindan itaatinden dolayi oldugunu biliyorum. sen mukemmelsin diyince eksiklerim (neyim tamki gerci) aklima geldi,gerci hic cikmiyorda o yuzden uzuntum.sen uzmedin beni.aslinda insan bitek kendi uzer kendini. '' ne edersen kendine,edersin kendi kendine'' neyse telefondan yazmasi zor oluyor diger konuya yazdigim yorumda zaten bisuru kelime yanlis olmus. Klavye goya kelimeleri otomatik buluyor :) iyi geceler.

Sen uzulecek birsey demedin. Ha veysel karani hz.annesine saygisindan itaatinden dolayi oldugunu biliyorum. sen mukemmelsin diyince eksiklerim (neyim tamki gerci) aklima geldi,gerci hic cikmiyorda o yuzden uzuntum.sen uzmedin beni.aslinda insan bitek kendi uzer kendini. '' ne edersen kendine,edersin kendi kendine'' neyse telefondan yazmasi zor oluyor diger konuya yazdigim yorumda zaten bisuru kelime yanlis olmus. Klavye goya kelimeleri otomatik buluyor :) iyi geceler.

evet bende diyorum neden kalemi güçlü olan yeşil böyle yazmış diye..:) kimin eksikleri yok ki bee:) mükemmellik tam olmak demek değildir ki..doğru olmaktır bence.. hem madem bi tek kişi kendini üzüyor..kendine söyle seni üzmesin ASLA:)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri