Killa Hakan Sagopa Ve Kolera'yı Tehtit Ediyormus..

RaPizM^^

Bayan Üye
Koleranın twitterina sırasıyla bu mesajları atmış Tekilla Hakan .) ;

Sen beni kaşıyabilseydin çoktan kaşırdın.Sen beni kaşıyamazsınsenin tırnaklarını kırarım kızın zibidisi!Kaşınırsam ne yaparsın?

Killah hakan abini 10 tane kolu dövmeli kick box hocası ile beraber üzerimize mi yollarsın?

Yine bizi davayı geri çekmezsek ölümle mi tehdit edersin? Siz Almanya'da yaşamaktan Türkiye'yi unutmuşsunuz.Burası Muz Cumhuriyeti değil!

Killah Hakan beni ölümle tehdit ederken kolundaki façaları gösterirkensevgilin de yanında yere bakıyordu!Yüzümüze bile bakamıyordu!

Sen beni kaşısaydın vesselam çoktan kaşırdın!Lakin ne ben ne Sago sizin ölüm tehtidlerinizle davamızı çekecek değiliz!

zaten sende o 3 aylık hapis korkusu olmasaydı 2 gündür 5 harfilik cümleler kurmazdın.Eskisi gibi word dosyalarına yazardın.

Sen ancak k..ını kaşırsın.Madem bu kadar artistsin 2 kişiye 10 tane 2 metre adam yollamayacaksın geleceksin yiyorsa beni kaşıyacaksın

ALıntı..

---> Killa Hakan Sagopa Ve Kolera'yı Tehtit Ediyormus..

sago nun dediği gibi 3 beyaz yakacak bunları ;) dünün veledi killa sago ya kafa tutar olmuş sağol paylaşım için

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri