Kılıçdaroğlu suç işliyor

ohlin

Bayan Üye
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, elinde AKP ile Deniz Feneri Derneği'nin bağlantısını ortaya koyan bir belge olduğunu, ancak "siyasi partilerin kapatılmasına karşı olduğu için" bu belgeyi açıklamayacağını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin bugünkü grup toplantısında Deniz Feneri soruşturmasında soruşturmayla ilgili bilgileri dernek yöneticilerine sızdırdığını iddia ettiği "köstebek bakanın" adını açıklayacak.

Vatan gazetesinden Murat Çelik'in yazısına göre, Kılıçdaroğlu'nun elinde dernekle AKP'nin ilişkisini gösteren bir belge daha var, fakat bunu açıklamayacak:

-İktidar partisi ile Deniz Feneri arasındaki ilişkinin kanıtı olan bir belgeyi de mi açıklayacaksınız yarın? Öyle konuşuluyor çünkü...

- Hayır o konuya girmeyeceğim. Ondan vazgeçtim. Çünkü ben prensip olarak siyasi partilerin kapatılmasına karşıyım. Belki ileride gündeme gelebilir ama yarın bu konu yok açıklamalarım arasında.

Ortada yürümekte olan ve tüm ülkenin kaderini etkileyen bir soruşturma var. Fakat Kemal Kılıçdaroğlu, soruşturmayla ilgili önemli bir belgeyi savcılardan saklıyor. Üstelik, gerekçe olarak "siyasi partilerin kapatılmasına karşı" olmasını gösterdikten sonra "ileride gündeme getirebileceğini" ekleyerek AKP'yi kapatma davasıyla tehdit ediyor. Dolayısıyla "etik" gerekçesini de boşa çıkarıyor.

Kılıçdaroğlu, açıkça suç işliyor.

alıntı..

---> Kılıçdaroğlu suç işliyor

güzel arkadaşım benim, madem o kadar erkek bi lider madem parti kapatılmasına karşı bi lider elinde ki belgelerden bahsetmeyecek..kii, kii si var daha bunun..ki kemal kılıçdaroğlu zaten genel başkanlığa elinde ki belgelerden dolayı geldi..ben o belgelerin düzmece belge olduklarını adım gibi biliyorum...adım gibi bildiğim başka birşey daha var ki o da chp li birinin AKPARTİ li bir vekiline veya bir şahsın hele hele bu şahıs RECEP TAYYİP ERDOĞAN sa bunlara ait bi yolsuzluk veya olumsuz bi belge edinmişse onu açığa vurmaması ve o belgeleri delil olarak göstererek dava etmemesi İMKANSIZIN ÖTESİNDE BİRŞEY... rüyasın da hep görüyordur o elinde ki sahte belgelerle RECEP TAYYİP ERDOĞAN 'ı iktidardan indireceğini:D merak etme sen kemalimm bi TAYYİP GİDERRR BİR DAVUTOĞLU GELİR...

---> Kılıçdaroğlu suç işliyor

güzel arkadaşım benim, madem o kadar erkek bi lider madem parti kapatılmasına karşı bi lider elinde ki belgelerden bahsetmeyecek..kii, kii si var daha bunun..ki kemal kılıçdaroğlu zaten genel başkanlığa elinde ki belgelerden dolayı geldi..ben o belgelerin düzmece belge olduklarını adım gibi biliyorum...adım gibi bildiğim başka birşey daha var ki o da chp li birinin AKPARTİ li bir vekiline veya bir şahsın hele hele bu şahıs RECEP TAYYİP ERDOĞAN sa bunlara ait bi yolsuzluk veya olumsuz bi belge edinmişse onu açığa vurmaması ve o belgeleri delil olarak göstererek dava etmemesi İMKANSIZIN ÖTESİNDE BİRŞEY... rüyasın da hep görüyordur o elinde ki sahte belgelerle RECEP TAYYİP ERDOĞAN 'ı iktidardan indireceğini:D merak etme sen kemalimm bi TAYYİP GİDERRR BİR DAVUTOĞLU GELİR...

tamam tamam sen hep haklısın

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri