Kılıçdaroğlu, öyle bir söz etti ki !

karagümrük

Kayıtlı Üye
Zonguldak'ta Başbakan Erdoğan'a çok sert çıkan Kılıçdaroğlu, öyle bir söz etti ki..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zonguldak'ta Başbakan Erdoğan'a çok sert çıktı. Kılıçdaroğlu, "Eğer bir toplu iğne ucu kadar yakınlarıma çıkar sağladığımı ispat edersen eyvallah. İspat edemezsen benim adımı yolsuzlukla anarsan a.. gerisini söylemeyeyim" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Zonguldak' ta partisinin düzenlediği mitingde halka seslendi. Aile sigortasıyla projeleri kapsamında, ailenin ilerleyen bir zamanda gelirsiz kalması haline onları da sigorta kapsamına alacaklarını ifade eden Kılıçdaroğlu, 60 yaşında işten çıkarılan bir işçinin de emekliliğe kadar aile sigortası kapsamına alınabileceğini anlattı. "Bu ülkenin güzel insanları birilerine minnet duymayacak" diyen Kılıçdaroğlu, herkesin geçinebileceğini, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine "onu neden zamanında yapmadın" dediğini hatırlattı.

Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Bilgili bir adam olsa oturup cevabını vereceğim. Adamda bilgi yok. Cehalet kokuyor baştan sona. Neden cehalet kokuyor? Nesini düzelteceksiniz bunun. Parlamentoda yasa 1971'de çıkmış. Çıkan yasa, uluslararası sözleşmeyi onaylayan yasa. Yani yeni bir kanun değil. Yenilendi mi hayır. Sen 1971'de söz veren bir parlamentonun taahüdünü 9 yılda yapamadın. Ben daha iktidara gelmeden önce söz veriyorum 'aile sigortasını çıkaracağım' diye. Niye paniğe kapılıyorsun sen.

Efendim neymiş Sosyal Sigortalar Kurumu Genel Müdürlüğü yaptığım dönemi suçluyor. Beni suçluyor. Buradan Zonguldak'tan, işçi kentinden sana meydan okuyorum Recep Tayyip Erdoğan, sana meydan okuyorum; eğer sen yiğit adamsan, düzgün adamsan, adam gibi adamsan, delikanlı adamsan istediğin televizyon kanalına gel, seninle hesaplaşalım. Nasıl bir yıkacağım seni, göreceksin sen."

"Gerisini söylemeyeyim"

"Recep Tayyip Erdoğan açık konuşabilir mi? Ben de biliyorum çıkamaz. Çıkması için mangal gibi bir yürek olması lazım. Var mı o yürek onda" diyen Kılıçdaroğlu, "Meydan okuyorum. Eğer bir toplu iğne ucu kadar yakınlarıma çıkar sağladığımı ispat edersen eyvallah. İspat edemezsen benim adımı yolsuzlukla anarsan a.. gerisini söylemeyeyim" şeklinde konuştu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri