'Kılavuz karga kötü değil ki'

MySTeRy<3

Kayıtlı Üye
Mustafa Denizli, geçen mayıs ayının sonunda bir dergiye verdiği röportajda, “Önümüzdeki sezon, bu sezonki görüntü olsa dahi eleştiriler beşe katlanacak” biçiminde ifade kullandığını hatırlatarak, “Başarı faturasız kalmaz. Beşiktaş gibi bir takım ligin hiçbir döneminde hedeften şaşmaz” dedi. Deneyimli teknik adam, geçen hafta basın mensuplarıyla sohbeti sırasında kullandığı ‘kılavuz karga’ ifadesine de açıklık getirdi. Tecrübeli hoca, “Kılavuz karga kötü bir ifade değil. Ben bir çeşitlemeden bahsediyorum. Leş kargaları anlamında söylemedim. Zaten kişiliğimle bağdaşmaz. Tabii ki zaman zaman akla ihtiyacımız var, ama her gün için değil. Değerlendirme yapacak aklımız var. Ben ya ifade edemedim ya da aktarımda sorun oldu. Benden kaynaklanıyor olabilir. Ağzımdan çıkacak isimleri ben onore etmek isterim. Kılavuz kargayı vurgulamak istedim. ” görüşünü dile getirdi.

‘Taraftar desteği bugün lazım’
Gaziantepspor maçında Ernst’i çıkarmasının ardından taraftarlardan aldığı tepki için de Denizli, “Buna ben de şaşırdım. Ernst’in iyi oynadığını görmüyor muyum? Daha farklı varyasyonlar için bunu yaptım. Benim için tek sorun, tribün ve takım birlikteliğinin bozulması. Geçmişte oldu. Bana taraftar desteği bugün lazım. Tribünle takım arasındaki ilişkiyi koparmayacağız. Beşiktaş taraftarları da geçmişte yapılan bu oyunlara gelmez, gelmeyecek” açıklamasını yaptı.

Yeni bir Kartal Yuvası
Kemerburgaz’daki Beşiktaşlılar’ı, Beşiktaş JK lisanslı ürünleri ile buluşturmak için açılmasına karar verilen yeni mağaza, Belediye Caddesi Kemerlife Çarşı’da hizmete girecek. Dekorasyon çalışmalarının son hızla devam ettiği yeni Kartal Yuvası’nın açılış tarihi daha sonra açıklanacak. Bu arada kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, henüz kombine kartlarını teslim almayan taraftarların, hafta içi ve cumartesi günleri saat 10.00-18.00 arasında İnönü Stadı’ndaki Kombine Kart Satış merkezinden kartlarını teslim alabilecekleri duyuruldu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri