Kiğılı: "10 Mayıs'ta şampiyon Fenerbahçe"

Görünmezadam

Kayıtlı Üye
Fenerbahçe Asbaşkanı Abdullah Kığılı, Antalyaspor karşısında alınan 2-1'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.
l5sff.jpg

Fenerbahçe Asbaşkanı Abdullah Kığılı, Antalyaspor karşısında alınan 2-1'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Tahkim Kurulu'nun Galatasaraylı futbolcu Gökhan Zan'ın cezasını 1 maça indirmesi ve 1 yıl ertelemesi konusunda herhangi bir yorum yapmayacağını ifade eden Kığılı, "Bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Bizim cephemizde yaşananlar belli, her şey ortada. İki kurul arasındaki uyumsuzluk bütün bu olanlara sebebiyet veriyor." dedi.

Şampiyonluk düğümünün Kadıköy'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak maçta çözüleceğini belirten Kığılı, "Şampiyonluk düğümü Kadıköy'de çözülecek. Mayıs'ın 10'unda bu iş bitecek, şampiyon Fenerbahçe" dedi.

---> Kiğılı: "10 Mayıs'ta şampiyon Fenerbahçe"

24:45 şampiyonuz geyikleri başladı sanki :D

Bu sözüne katılırım. Lakin bu sene federasyonun kimi şampiyon yapmak istediği açıkça belli oldu.

Valla ben senı çözdüm dostumm :D sende sıkı bı Galatasaray dusmanısın bellı :D gökhan zan olayından bahsedıyorsunn buyuk ıhtımal :D federasyonun yaptıkları ortada meıreles azız yıldırım emre vsvs neyseee :D konu sapmasınn :D

Valla ben senı çözdüm dostumm :D sende sıkı bı Galatasaray dusmanısın bellı :D gökhan zan olayından bahsedıyorsunn buyuk ıhtımal :D federasyonun yaptıkları ortada meıreles azız yıldırım emre vsvs neyseee :D konu sapmasınn :D

Sende çok Fenerbahçe dostu gibi konuşuyorsun xD

Sende çok Fenerbahçe dostu gibi konuşuyorsun xD

Benn sevmem hatta nefret ederımm :D

amaa kıgılıı cok ıddaalıı konusmuss :D azız baskan ne dıyordu bundan 2-3 sene oncesıı ? :D 4 sene sampıyonuz falan fıstann :D konusmasıı kolayy sonuc ortadaa ıcraatt lazımm yanııı :D neyse ıyı olan kazansın :D

sanırım delinin biri yine kuyuya bi taş attı...

iş yavaş yavaş oraya gidiyor sanki :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri