Khalid El-Amin sözleşme imzaladı

'-DamLa

Bayan Üye
Khalid El-Amin sözleşme imzaladı ..

Basketbol takımımız ABD'li oyun kurucu Khalid Numan El-Amin ile sözleşme imzaladı.

Zorlu Grand Otel'de düzenlenen ve basketbol takımımızın genel sekreteri Münir Koçhan, genel sayman Dursun Ali Sakarya, basın ve halkla ilişkiler sorumlusu Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu üyesi Kemal Şahin'in hazır bulunduğu imza töreninde El-Amin ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı.

El-Amin imza töreninde yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un başarısı için geldiğin belirterek, ''Burada çok güzel günler geçireceğimize inanıyorum. Tek bir sebep yüzündün getirildim o da kazanmak. Her maçı kazanarak birinci lige takımı çıkartılmak üzere getirildim. Burada olmamın tek ve ana nedeni bu. Bu amaç doğrultusunda elimden gelenin en iyisini yapacağım'' dedi.

Daha önce Beşiktaş ve Türk Telekom formalarını giydiğini anımsatan El-Amin, ''Başka ülkelerde de forma giydim ama Türkiye'nin bende gerçekten farklı bir yeri var. Burada olmaktan her zaman çok mutlu oldum. Şimdi de Trabzonspor'dayım. Taraftarlar beni diğer kulüplerde gibi sevip bağırlarına basacak ve onlarla çok iyi işler yapacağız'' diye konuştu.

Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ertuğrul Doğan ise kadroya çok kaliteli bir oyuncu kattıklarını belirterek, bu transferde emeği geçen Başkanımız Sadri Şener’e teşekkür etti.

---> Khalid El-Amin sözleşme imzaladı

ikinci lig takımı ıcın super transfer ama eskı gucunden uzak khalid

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri