Kestaneli Piliç Salatası

İnci

1907
Prenses
84893608-25052009163327.jpg


İçindekiler:
500 gr Banvit Piliç Göğüs Bonfile
3 adet kereviz sapı (iri doğranmış)
350 gr kestane (haşlanmış, soyulmuş ve ikiye bölünmüş)
1 adet portakal (kabukları, ince zarı temizlenmiş ve dilimlenmiş)
1 adet orta boy kırmızı soğan (kalın piyaz doğranmış)
1,5 çorba kaşığı maydanoz (doğranmış)
70 ml zeytinyağı
2 diş sarmısak (dövülmüş)
75 ml elma sirke

Etlerin üzerine çıkıncaya kadar kaynar su koyun ve hızlı ateşte kaynama noktasına kadar ısıtın. Ateşi kısın ve etler yumuşayıncaya kadar yaklaşık 20 dak. haşlayın. Etler soğuyuncaya kadar haşlama suyunda dinlendirin, süzün ve iri lokmalar halinde kesin.
Et, kereviz sapı, kestane, portakal dilimleri ve kırmızı soğanı harmanlayın.
Maydanoz, zeytinyağı, sarmısak ve sirkeyi ağzı kapalı küçük bir kavanozda çalkalayarak karıştırın. Hazırladığınız sosu salatanın üzerine gezdirerek servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst