2 su bardağı Pirinç
250 gr Kestane
4 su bardağı Tavuk yada Et Suyu
2 yemek kaşığı Tereyağ
Tuz
Kestaneyi dağılmayacak şekilde haşlayın. Dış ve iç kabuklarını soyun Fındık büyülüğünde bölün.
İki bardak pirinç, dört bardak tavuk ya da etsuyu ve iki kaşık tereyağ ile pilav pişirin. Piştikten sonra,kestaneleri ekleyip,birlikte demlendirin.
Bir iki defa karıştırıp, servis yapın.
250 gr Kestane
4 su bardağı Tavuk yada Et Suyu
2 yemek kaşığı Tereyağ
Tuz
Kestaneyi dağılmayacak şekilde haşlayın. Dış ve iç kabuklarını soyun Fındık büyülüğünde bölün.
İki bardak pirinç, dört bardak tavuk ya da etsuyu ve iki kaşık tereyağ ile pilav pişirin. Piştikten sonra,kestaneleri ekleyip,birlikte demlendirin.
Bir iki defa karıştırıp, servis yapın.