Malzemesi:
500 gr. kestane (haşlanmış püre haline getirilmiş)
150 gr. şeker
15 cl. krema
2 çorba kaşığı portakal suyu
2 çırpılmış yumurta sarısı
60 gr. margarin
1 basit tart hamurundan pişirilmiş tart tabanı
Hazırlanışı:
Kestane püresini 125 gr. şeker, krema, portakal suyu ve yumurta sarılarıyla karıştırın . Pişirdiğiniz tartı 5 dakika soğumaya bırakın. Sonra üzerine kestaneli karışımı sürün. Küçük margarin parçalarını üzerine dağıtın. Kızdırılmış fırında 20 dakika pişirin. (Malzeme sertleşene kadar.) Üzerine kalan şekeri serpip krema ile birlikte servis yapın.
500 gr. kestane (haşlanmış püre haline getirilmiş)
150 gr. şeker
15 cl. krema
2 çorba kaşığı portakal suyu
2 çırpılmış yumurta sarısı
60 gr. margarin
1 basit tart hamurundan pişirilmiş tart tabanı
Hazırlanışı:
Kestane püresini 125 gr. şeker, krema, portakal suyu ve yumurta sarılarıyla karıştırın . Pişirdiğiniz tartı 5 dakika soğumaya bırakın. Sonra üzerine kestaneli karışımı sürün. Küçük margarin parçalarını üzerine dağıtın. Kızdırılmış fırında 20 dakika pişirin. (Malzeme sertleşene kadar.) Üzerine kalan şekeri serpip krema ile birlikte servis yapın.