Kestaneli Konsome

İnci

1907
Prenses
Malzeme:
Kestane
Sebze suyu
2 çorba kaşığı Altın Hasat Sızma Zeytinyağı
Tuz

Kestaneleri tencereye alın. Üzerini iki misli geçecek kadar su ilave edin. Kestaneleri bu suyun içinde iyice yumuşayana dek haşlayın. Kabuklarını soyup çukur bir kaba alın. Sıcak sebze suyu ile karıştırıp blender yardımı ile iyice püre haline gelene dek ezin. Daha sonra tekrar tencereye aktarın. 15 dakika daha kaynatın. Zeytinyağı ve tuzunu ekleyip tatlandırdıktan sonra süzgeçten geçirin. Bardaklara paylaştırıp servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst