Kestaneli Hindi Bonfile

İnci

1907
Prenses
84893608-08042009141933.jpg


İçindekiler:
4 adet Banvit Hindi Bonfile
4 çorba kaşığı zeytinyağı
1 adet soğan (ince kıyılmış)
2 adet patates (iri küp doğranmış)
250 gr kestane (kebap yapılmış, temizlenmiş)
200 ml piliç suyu (kaynar)
Tuz, karabiber (arzu edilen miktarda)
1 dal tarhun (süslemek için ayrılmış, iri doğranmış)

Isıtılmış iki çorba kaşığı zeytinyağında etlerin her iki yüzünü 4’er dak. pişirip, bir tabağa alın.
Aynı tavaya kalan zeytinyağını koyup ısıtın, soğanı ekleyin, karıştırarak 2-3 dak. soteleyin. Patatesleri katın, tavayı hafifçe sallayarak patateslerin her iki yüzünü 3’er dak. pişirin. Üzerlerine sırasıyla etleri ve kestaneleri yerleştirin, piliç suyunu gezdirip, tuz ve maydanoz serpin. Üzerini bir kapakla kapatıp kısık ateşte yaklaşık 20 dak. pişirin.
Tarhunla süsleyerek servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst