Kestane Kreter

İnci

1907
Prenses
Malzeme:
100 gr toz şeker
1 adet yumurta
1 top vanilyalı dondurma
1 çorba kaşığı çikolata sos
Birkaç adet taze çilek
1 çay bardağı kestane püresi

Beze için tozşekeri yumurta akıyla iyice çırpın. Çok sert olunca şekil vermek için krema torbasına alın. Yağlı kağıt ile kaplı fırın tepsisine çay tabağı büyüklüğünde iki adet yuvarlak sıkın. Önceden ısıtılmış 120 derece fırında pişirin. Bezeleri kestane püresi, dondurma ve çikolata sos ile süsleyerek servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst