meRve^^
Bayan Üye
Malzemeler:
Yarım kilo keşkeklik yarma
150gram nohut tuz
aldığı kadar su
bir kaç parça kemikli et (dana veya kuzu) olabilir
Hazırlanışı
Nohut akşamdan ılık suyla ıslanır yarmada akşamdan bir taşım kaynatılıp bırakılır sabah eti ile birlikte bütün malzemeler konup çok kısık ateşte pişirilir (uzun zamanda). Piştikten sonra üzerine tereyağı ile pul biber dökülür arzuya göre fırında pişirilebilir
Yarım kilo keşkeklik yarma
150gram nohut tuz
aldığı kadar su
bir kaç parça kemikli et (dana veya kuzu) olabilir
Hazırlanışı
Nohut akşamdan ılık suyla ıslanır yarmada akşamdan bir taşım kaynatılıp bırakılır sabah eti ile birlikte bütün malzemeler konup çok kısık ateşte pişirilir (uzun zamanda). Piştikten sonra üzerine tereyağı ile pul biber dökülür arzuya göre fırında pişirilebilir