Keşke yanımda olsa şu anda dediğiniz birisi var mı? siz başlayın (: :67:
Nokta [.] Banned 22 Haz 2011 #1 Keşke yanımda olsa şu anda dediğiniz birisi var mı? siz başlayın :67:
BrsKsr Kayıtlı Üye 28 Haz 2011 #2 ---> Keşke yanımda olsa şu anda dediğiniz birisi var mı? Kız Arkadaşım.
düşler perisi Bayan Üye 28 Haz 2011 #4 ---> Keşke yanımda olsa şu anda dediğiniz birisi var mı? olmaz mı çok isterdim yanımda nefesini hissetmeyi.
---> Keşke yanımda olsa şu anda dediğiniz birisi var mı? olmaz mı çok isterdim yanımda nefesini hissetmeyi.
NewCS Kayıtlı Üye 28 Haz 2011 #5 ---> Keşke yanımda olsa şu anda dediğiniz birisi var mı? Forum Oyun Konusu AÇMAK YASAKLANMISTIR - MUTLAKA OKU ! Konuyu Geyik Forum & Geyik Forumlarına Alıyorum
---> Keşke yanımda olsa şu anda dediğiniz birisi var mı? Forum Oyun Konusu AÇMAK YASAKLANMISTIR - MUTLAKA OKU ! Konuyu Geyik Forum & Geyik Forumlarına Alıyorum
'hayaL Bayan Üye 28 Haz 2011 #6 ---> Keşke yanımda olsa şu anda dediğiniz birisi var mı? anket olarak olsaymış daha iyiymiş aslında... var yok gibi..
---> Keşke yanımda olsa şu anda dediğiniz birisi var mı? anket olarak olsaymış daha iyiymiş aslında... var yok gibi..
N ` nazLı .. Bayan Üye 28 Haz 2011 #7 ---> Keşke yanımda olsa şu anda dediğiniz birisi var mı? Selinim
LocKe GururLan Bayan Üye 29 Haz 2011 #10 ---> Keşke yanımda olsa şu anda dediğiniz birisi var mı? Suan Yok
OlDsToNeGirL Banned 10 Tem 2011 #13 ---> Keşke yanımda olsa şu anda dediğiniz birisi var mı? Vaar. Avatarımdaki gözlüklü kankam :Ü
cinperisi Bayan Üye 12 Tem 2011 #15 ---> Keşke yanımda olsa şu anda dediğiniz birisi var mı? var.. Özledm kokusnu.
Denizedogru Bayan Üye 12 Tem 2011 #16 ---> Keşke yanımda olsa şu anda dediğiniz birisi var mı? kuzenlerim
LaZZkopateLLa Bayan Üye 12 Tem 2011 #17 ---> Keşke yanımda olsa şu anda dediğiniz birisi var mı? kimseyi istemiyorummmmmmm
DeLiBeYaZiM Kayıtlı Üye 12 Tem 2011 #18 ---> Keşke yanımda olsa şu anda dediğiniz birisi var mı? varrrrrrrrr