Kesinlikle gerçek....
H HaDeS Kayıtlı Üye 21 Mar 2013 #3 ---> Kesinlikle gerçek.... _JOK3R_' Alıntı: Dürüstlüğüne hayran kaldım xD Genişletmek için tıkla ... Daha çok pişkinlik diyebiliriz
---> Kesinlikle gerçek.... _JOK3R_' Alıntı: Dürüstlüğüne hayran kaldım xD Genişletmek için tıkla ... Daha çok pişkinlik diyebiliriz
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 21 Mar 2013 #4 ---> Kesinlikle gerçek.... HaDeS' Alıntı: Daha çok pişkinlik diyebiliriz Genişletmek için tıkla ... Orası kesin zaten xD
---> Kesinlikle gerçek.... HaDeS' Alıntı: Daha çok pişkinlik diyebiliriz Genişletmek için tıkla ... Orası kesin zaten xD
yesil83 Bayan Üye 21 Mar 2013 #5 ---> Kesinlikle gerçek.... Bu vardi galiba. Harika bence interneti ttnet degil komsu kesmistir
E enfusi Kayıtlı Üye 22 Mar 2013 #6 ---> Kesinlikle gerçek.... Yurdum insanını seviyorum. Mütekabiliyet... Arkadaş sen nereden buldun bu kelimeyi. Ne zeka! Maş. Hesapları alt üst eden bir çıkış.
---> Kesinlikle gerçek.... Yurdum insanını seviyorum. Mütekabiliyet... Arkadaş sen nereden buldun bu kelimeyi. Ne zeka! Maş. Hesapları alt üst eden bir çıkış.
H HaDeS Kayıtlı Üye 23 Mar 2013 #7 ---> Kesinlikle gerçek.... enfusi' Alıntı: Yurdum insanını seviyorum. Mütekabiliyet... Genişletmek için tıkla ... biz hep seviyoruz :98xz7:
---> Kesinlikle gerçek.... enfusi' Alıntı: Yurdum insanını seviyorum. Mütekabiliyet... Genişletmek için tıkla ... biz hep seviyoruz :98xz7: