Keşanspor'lu 12 futbolcu:" Bu olumsuz şartlarda lige devam edemeyiz"

karagümrük

Kayıtlı Üye
7 Ocak 2012 Cumartesi günü Alanya’ya devre arası kampına giderken kaza geçiren ve otobüsleri devrilen ve Can Çetinkaya ve Güner Yıldız adlı iki arkadaşlarını kaybeden Keşansporlu futbolcular yaptıkları yazılı açıklamada, maddi manevi büyük sıkıntı içinde olduklarını ve bu sorunun çözümlenmesi için yöneticilerden muhatap bulamadıklarını belirttiler.

Kazadan önceki problemlerin kazadan sonra artarak devam ettiğini ifade eden futbolcular, ”Zaten psikolojik olarak sıkıntı içindeydik. Keşan’a geldiğimiz 10 günlük sürede psikolojimiz daha da bozuldu. Kimse tesislerimizin ne durumda olduğunu bilmiyor. Bir gün bizlerin yerine gelip tesislerde kalmasını ve ne durumda olduğunu görerek bizlerin ne şartlar altında olduğu daha iyi anlaşılır. “diyerek yönetim içindeki kavgaların kendilerini olumsuz etkilediğini belirttiler.

Kimse tesislerimizin ne durumda olduğunu bilmiyor. Birgün bizlerin yerine gelip tesislerde kalmasını ve ne durumda görierek bizlerin ne durumda olduğunu daha iyi anlaşılır. yönetim içindeki kavgalar da bizi olumsuz etkilemekte.Yönetimimizde daha dogrusu 2-3 kısı var yonetım kurulu yok gıbı bısey muhatap bulamıyoruz biz yapcagımızı yaptık bız takımımız ıcın tum fdakarlıgı yaptıgımıza ınanıyoruz ama aynı fdakarlıgı olmayan yonetımımız gostermedı.üstüste gelen bu olumsuzluklar artık takım ıcınde tartısmalara sebep oldu. Kazadan sonra futbolcuların kramponları dahi yok kayboldu ıdmana spor ayakkabıyla çıkıyoruz bız bunu yonetımımıze bıldırdı ama herzamankı gıbı bundanda sonuc alamadık.ama bızlere destek veren beledıye baskanımız kaymakamımız,sızlere takım olarak göreve davet ediyoruz lige bu şartlarda devam edemeyiz..”

Açıklamada imzası bulunan futbolcular ise söyle;
Özdemir Deniz, Yaver Varol, Serkan Erbay, Feyzullah Hardal, İbrahim Borazan, Melih Yıldız, Gökhan Dönmez, Rıfat Aras, Mehmet Ağaoğlu, Muharrem Doğan, Şahin Gümüş ve Kamil Çetintaş

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri