karagümrük
Kayıtlı Üye
İstanbul Amatör Lig Kulüplerinden Cerrahpaşaspor'dan Engin Parlar ve Davutpaşa takımından Mehmet Halıcı, Keşanspora gönüllü olarak ücretsiz geldiler ama 1 günlük denemenin ardından Keşanspor Teknik Direktörü İlhan Kıran tarafından Keşandan gönderildiler.
7 Ocak 2012 Cumartesi günü Alanyaya kampa giderken otobüsünün devrilmesi sonucu trafik kazası geçiren ve iki sporcusu vefat eden ve 18 sporcusu yaralanan Keşanporun lige devam etme kararı almasının ardından yeni oluşturulmaya çalışan takım için gelen iki sporcunun 1 günlük antrenman sonrası Keşandan gönderilmesi üzüntüye neden oldu.
İstanbul Kadıköyde oturan ve Keşanspor ile irtibatlı olan Sigortacı Metin Göktürk, Keşansporun geçirdiği kazanın ardından takımına destek sağlamak amacıyla Cerrahpaşaspordan 1985 doğumlu Engin Parlar ve 1990 doğumlu Davutpaşaspor'da Mehmet Halıcı adlı oyuncuları tüm masraflarını karşılamak kaydıyla Keşansporlu yöneticilerle görüşerek, bu oyuncuları 30 Ocak 2012 Pazartesi günü Keşana gönderdi.
Keşana gelen Mehmet ve Engin ilk gün burada başkan Sadi Kuru ile görüşerek, lojmana gönderildiler. 31 Ocak 2012 Salı günü Keşanspor takımı ile antrenmanlara çıkan iki futbolcu antrenmanın ardından antrenör İlhan Kıranın Sizi buraya kim gönderdi? sözüyle yıkıldılar. Antrenmanın ardından lojmana giden iki sporcu burada yine Kıranın odalarına gelerek Siz hala burada mısınız? sözlerinin ardından, üzüntü duyarak eşyalarını toplayarak apar topar İstanbula geri döndüler.
İstanbula hareketlerinden önce konuşan Engin ve Mehmet, Biz üzücü bir kaza geçiren Keşanspora faydalı olabilmek amacıyla buraya gelmiştik. Ama 1 gün çıktığımız antrenmanın ardından antrenör tarafından adeta kovulur gibi gönderilmemiz bizleri çok üzdü. Bu olayı yaşadığımızdan dolayı büyük üzüntü duyduk.Bizler burada tabi ki denenmeyi kabul ederek geldik ama 1 günde gönderilmemiz yanlıştı. Biz arkadaşlarımızla yeni yeni tanışıp takıma uyum sağlamaya çalışıyorduk ama takımdan gönderilmemizle adeta şok olduk. Keşanspora ligde başarılar dilerim ama Keşandan buruk ayrılıyoruz şeklinde konuştular.
Mehmet ve Enginin Keşana gelmesine aracılık eden Metin Göktürk de, gelişen bu olayın ardından yaptığı açıklamada, Ben iyi niyetle Keşanspora destek vermek amacıyla bu iki kardeşimizi Keşanspora göndermiştim. Onların takıma faydalı olacaklarına da inanıyordum. Tabi ki bu iki kardeşimiz denenecekti. Ama 1 gün antrenmana çıkarak geri gönderilmeleri hiç de hoş değil. Bu olay Keşanspora destek vermek isteyen biri olarak beni çok üzdü. Ben burada Keşanspor Kulübü başkanı Sadi Kuru olmak üzere yöneticileri ve Antrenör İlhan Kıranı kınıyorum. Keşanspora yardım yapmaya çalışmak demek suçmuş. Ben bu hareketten bunu anladım. Keşanspora ligin ikinci yarısında başarılar diliyorum dedi.