Keşanspor'a destek için ücretsiz gelen iki futbolcu beğenilmedi

karagümrük

Kayıtlı Üye
kesanfutbolcudram%C4%B1.jpg

İstanbul Amatör Lig Kulüplerinden Cerrahpaşaspor'dan Engin Parlar ve Davutpaşa takımından Mehmet Halıcı, Keşanspor’a gönüllü olarak ücretsiz geldiler ama 1 günlük denemenin ardından Keşanspor Teknik Direktörü İlhan Kıran tarafından Keşan’dan gönderildiler.
7 Ocak 2012 Cumartesi günü Alanya’ya kampa giderken otobüsünün devrilmesi sonucu trafik kazası geçiren ve iki sporcusu vefat eden ve 18 sporcusu yaralanan Keşanpor’un lige devam etme kararı almasının ardından yeni oluşturulmaya çalışan takım için gelen iki sporcunun 1 günlük antrenman sonrası Keşan’dan gönderilmesi üzüntüye neden oldu.

İstanbul Kadıköy’de oturan ve Keşanspor ile irtibatlı olan Sigortacı Metin Göktürk, Keşanspor’un geçirdiği kazanın ardından takımına destek sağlamak amacıyla Cerrahpaşaspor’dan 1985 doğumlu Engin Parlar ve 1990 doğumlu Davutpaşaspor'da Mehmet Halıcı adlı oyuncuları tüm masraflarını karşılamak kaydıyla Keşansporlu yöneticilerle görüşerek, bu oyuncuları 30 Ocak 2012 Pazartesi günü Keşan’a gönderdi.

Keşan’a gelen Mehmet ve Engin ilk gün burada başkan Sadi Kuru ile görüşerek, lojmana gönderildiler. 31 Ocak 2012 Salı günü Keşanspor takımı ile antrenmanlara çıkan iki futbolcu antrenmanın ardından antrenör İlhan Kıran’ın “Sizi buraya kim gönderdi?” sözüyle yıkıldılar. Antrenmanın ardından lojmana giden iki sporcu burada yine Kıran’ın odalarına gelerek Siz hala burada mısınız? sözlerinin ardından, üzüntü duyarak eşyalarını toplayarak apar topar İstanbul’a geri döndüler.

İstanbul’a hareketlerinden önce konuşan Engin ve Mehmet, “Biz üzücü bir kaza geçiren Keşanspor’a faydalı olabilmek amacıyla buraya gelmiştik. Ama 1 gün çıktığımız antrenmanın ardından antrenör tarafından adeta kovulur gibi gönderilmemiz bizleri çok üzdü. Bu olayı yaşadığımızdan dolayı büyük üzüntü duyduk.Bizler burada tabi ki denenmeyi kabul ederek geldik ama 1 günde gönderilmemiz yanlıştı. Biz arkadaşlarımızla yeni yeni tanışıp takıma uyum sağlamaya çalışıyorduk ama takımdan gönderilmemizle adeta şok olduk. Keşanspor’a ligde başarılar dilerim ama Keşan’dan buruk ayrılıyoruz” şeklinde konuştular.

Mehmet ve Engin’in Keşan’a gelmesine aracılık eden Metin Göktürk de, gelişen bu olayın ardından yaptığı açıklamada, “Ben iyi niyetle Keşanspor’a destek vermek amacıyla bu iki kardeşimizi Keşanspor’a göndermiştim. Onların takıma faydalı olacaklarına da inanıyordum. Tabi ki bu iki kardeşimiz denenecekti. Ama 1 gün antrenmana çıkarak geri gönderilmeleri hiç de hoş değil. Bu olay Keşanspor’a destek vermek isteyen biri olarak beni çok üzdü. Ben burada Keşanspor Kulübü başkanı Sadi Kuru olmak üzere yöneticileri ve Antrenör İlhan Kıran’ı kınıyorum. Keşanspor’a yardım yapmaya çalışmak demek suçmuş. Ben bu hareketten bunu anladım. Keşanspor’a ligin ikinci yarısında başarılar diliyorum” dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri