Keşanspor kafilesi evine döndü

karagümrük

Kayıtlı Üye
kesanspor-futbolcularin-kaza-oncesi-goruntule-3248870_o.jpg

Alanya'ya kampa giderken geçirilen kazada yaralanan Keşansporlu futbolcular ve yöneticiler kazada hayatını kaybeden Güner Yıldız'ın cenaze törenine katıldıktan sonra Keşan'a döndüler.Antalya'nın Alanya İlçeasi'ne giderken Korkuteli'nde meydana gelen kazada yaralanan Keşansporlu futbolcular ve yöneticiler,kazada hayatını kaybeden 20 yaşındaki Güner Yıldız'ın Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından Edirne'nin Keşan İlçesi'ne geldiler.

Futbolcular ve yöneticileri, Tekel Meydanı'nda aileleri, yakınları ve taraftarlar karşıladı. Yakınlarına uzun süre sarılan oyuncular, daha sonra kulübe geçerek, eşyalarını bıraktı. Bazı oyuncular ise, pansumanları için Keşan Devlet Hastanesi'ne gitti.Burada futbolcular yaşadıkları dehşet dolu dakikaları gazetecilere anlattı. Yaşadıkları acının çok büyük olduğunu belirten takım kaptanı Özdemir Deniz, hayatını kaybeden arkadaşlarını unutamayacaklarını söyledi.

Arkadaşlarımız otobüsten dışarı fırladı
Otobüste hostes koltuğunda oturan ve kazayı en yakın gören oyuncu Melih Karaca ise kaza anını ve sonrasında yaşananları şöyle anlattı: "Hostes koltuğunda oturuyordum. Otobüsün önce arka tarafı kaymaya başladı. Çok tatlı bir viraj vardı ama bayır aşağıydı. Yağış çok şiddetliydi. Arka tarafı kurtardı kaptanımız ama sonra sağa doğru gitmeye başladı otobüs. İlk olarak büyük bir tabela vardı. Ona çarptık. Daha sonra da arka taraf bariyerlere vurdu. Otobüs gittiği yönün tersine doğru takla atmaya başladı. Herhalde 2-3 takla attık. Birkaç arkadaşımız otobüsten dışarıya fırladı. Can arkadaşımız da camdan fırladı ancak takla atan otobüs onun üstüne düştü. Güner arkadaşımız da bariyere sıkışmıştı. Ben ön camdan çıktım. Fazla bir zarar görmedim.dedi.

Özellikle köydeki kadınlar çok yardımcı oldu
Bölgede bulunan köy halkının kendilerine çok yardımcı olduğunu ifade eden Karaca, "Köy halkı kazanın ilk olduğu andan itibaren bize çok yardımcı oldu. Battaniye getirdiler. Çoğu zaten otobüsün altında kalan arkadaşlarımıza yardım ettiler. Ben oradaki halka çok teşekkür ediyorum. Çok yardımcı oldular. Hastaneye gittiğimizde bizi ziyarete gelenler oldu. Telefon numaralarını bırakanlar oldu. Gerçekten çok yardımsever bir halk. Hepsine çok teşekkür ediyoruz. Özellikle o köydeki kadınların bize çok yardımı oldu. Battaniye getirdiler. Şemsiye getirdiler.ö şeklinde konuştu.

Böyle bir kazayı yaşamak istemezdik
Teknik Direktör İlhan Kıran ise otobüsün süratli gitmediğini belirterek, şunları söyledi: "Çok fazla hızlı gitmiyorduk. Ancak bayır aşağı inerken şoförün frene basmasıyla otobüsün direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sağa sola doğru savruluyorduk. 2-3 takla attığımızı hissettik. Maalesef üzgünüz. 2 oyuncumuzu kaybettik. Allah'tan rahmet, ailelerine de başsağlığı diliyorum. Böyle bir kazayı yaşamak istemezdik. Ama oldu. Bundan sonra kısa bir süre içinde bu acılarımızı atlatıp en iyi şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz.

Aldığımız bir karar yok
Keşanspor Başkanı Sadi Kuru ise kulübün bundan sonra yapacağı çalışmaların, Çarşamba gününden itibaren başlayacağı ve Federasyon ile görüşmeler yapılacağını ifade etti. Kuru, alınan bir kararın olmadığını dile getirdi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri