Kereviz Yapraklı Nohut (vejetaryen)

İnci

1907
Prenses
1 bardak nohut (Eğer konservesi yoksa, 1 bardak nohut geceden suya yatırılmalı ve sonra tuzlu suda 1 saat haşlanmalıdır.)
1,5 bardak kereviz yaprağı
1/2 bardak doğranmış soğan
1/2 bardak mısırözü yağı
1 tatlı kaşığı şeker
Tuz ve karabiber

Soğanlar pembeleşinceye kadar yağda öldürün ve yarı pişmiş nohutları ekleyerek birkaç dakika karıştırın. Sonra kereviz yapraklarını, şeker, tuz ve biberi ekleyin. 3/4 bardak suyu ekleyerek yaklaşık yarım saat pişirin. Nohutlar iyi pişmiş olmalı ve kerevizler erimemelidir. Ilıkken servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri
Üst