Kereviz Portakal Salatası (Alman Mutfağı)

ashli

Bayan Üye
Kereviz Portakal Salatası (Almanya)

4 kişilik

MALZEME:

Bir miktar baton kereviz,
4 portakal,
150 g ekşi krema,
4 yemek kaşığı portakal suyu,
çekilmiş kişniş,
deniz tuzu
karabiber.

Yapılışı

Kerevizleri ayıklayarak yıkayın, yeşilliği kesin. Batanları 3 cm uzunluğunda kesin ve ince şeritleyin.
Portakalları soyun, beyaz derilerini çıkartın, enine dilimleyin, dilimleri ortadan kesin.
Sos için ekşi kremayı, portakal suyunu, kişnişi, deniz tuzunu ve karabiberi karıştırın.
Kereviz yeşilini 4 tabağa dizin, portakal ve kereviz parçalarını karıştırın, sos damlatın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst