ashli
Bayan Üye
Keremcem askerde kendisini arayan çok olunca parola söylemeyenle konuşmamış. Telefonda 'Rokko' demeyen ona ulaşamamış.
Keremcem, altı ay süren kısa dönem askerliği sona erdikten bir gün sonra gazetecilere Balat'ta bulunan Barba Giritli Balık Restaurant'ta yemek verdi. Ankara'da Armoni Mızıka'da askerlik yapan ve birkaç gün önce terhis olan ünlü popçuyu, bu yemekte hayranları da yalnız bırakmadı.
ÇOK ŞAŞIRDI!
Askerliği boyunca Keremcem'i takip eden hayranları, karlı ve soğuk havaya rağmen davetten saatler önce restorana geldi. Keremcem de onların bu çabasına karşılık, gazetecilerin sorularını onlarla birlikte yanıtladı.
Kameraların önünde Keremcem'in askerlik anılarını anlatan genç kızlar, ünlü popçuyu şaşırttı. Keremcem, "Siz bunları nereden biliyorsunuz?" diye sorarken, hayranlarının verdiği şu cevapla daha da şaşırdı: "Komutanını aşıp seninle görüşemeyince, birlikte askerlik yaptığın arkadaşlarınla tanışıp her gün ne yaptığın hakkında düzenli bilgi aldık!"
"PAROLAM 'ROKKO'YDU"
Hayranlarının yoğun telefon bombardımanı üzerine parola kullandığını da belirten ünlü popçu, "Annem ve birkaç yakın arkadaşım dışında ancak parolayı söyleyenleri telefona bağlıyorlardı. Parolam da 'Rokko'ydu" dedi. Ev iznini almadığı için askerliğinin 15 gün erken bittiğini söyleyen Keremcem tezkeresini 1 Şubat'ta alacağını ifade etti. Ünlü popçu, hâlâ asker sayıldığı için de alkol yerine soda içti.
GARSONA DA 'KOMUTANIM' DEDİM
Keremcem, altı aylık askerliğini şöyle anlattı: "Askerlik bazen çok zordu. Fakat sivil hayata geçiş, benim için daha zor oldu. Sivil olduğum günden beri bir türlü asker psikolojisinden çıkamadım. Hatta gittiğim restoranda, garsona 'Komutanım' diye sesleniyorum. Bana 'genç kızların sevgilisi' diyorlar ya, sadece erkeklerden oluşan bir kalabalığa konser vermek de benim için çok ilginç oldu.