Yaptığınız davranışlarla veya söylediğiniz sözlerle hiç kendinizi tanıyamadığınız anlar oldu mu ?
Valetta Bayan Üye 25 Haz 2012 #1 Yaptığınız davranışlarla veya söylediğiniz sözlerle hiç kendinizi tanıyamadığınız anlar oldu mu ?
yesil83 Bayan Üye 25 Haz 2012 #2 ---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? Evet, oldu. Cok fazla sinirlenince kendimi taniyamwdigim davranislarda bulunuyorum zaman zaman.
---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? Evet, oldu. Cok fazla sinirlenince kendimi taniyamwdigim davranislarda bulunuyorum zaman zaman.
H HaDeS Kayıtlı Üye 26 Haz 2012 #3 ---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? pek hatirlamiyorum genelde kendime hakim olurum
LiFe Kayıtlı Üye 26 Haz 2012 #4 ---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? Birine Gerçekten aşık oldugumda
tatLiKiz Bayan Üye 11 Ağu 2012 #5 ---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? Sinirliyken kendimi tanıyamam
G Gökbörü Kayıtlı Üye 3 Kas 2013 #6 ---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? aşırı mutlu bı anım olduysa
Silencio Kayıtlı Üye 6 Kas 2013 #7 ---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? Sininrlenince ben ben olmuyorum
Farkedmez Tanrı TÜRK'ü Korusun! Kayıtlı Üye 20 Kas 2013 #8 ---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? Sinirlenip vuracak düzeye geldiğimde
yesil83 Bayan Üye 20 Kas 2013 #9 ---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? Evet. Oluyor.ben bumuyum diyebiliyorum bazen
Silencio Kayıtlı Üye 20 Kas 2013 #10 ---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? Sinirlendiğimde tanıyamam
'Gülümse :D Prenses 20 Kas 2013 #11 ---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? sinir ve üzgünken aslaa tanıyamam kendimi.
Pâye Kayıtlı Üye 23 Kas 2013 #12 ---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? ben sinirliyken kendimi tanıyamıyorum
endLesS Webmaster 23 Kas 2013 #13 ---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? Sinirliyken mutlaka bişeyler kırmam gerekiyor.
1Lost Bayan Üye 23 Kas 2013 #15 ---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? Sinirliyken, mutluyken, dertliyken, aşıkken, annemleyken.. Kendimi tanıyamıyorum.
---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? Sinirliyken, mutluyken, dertliyken, aşıkken, annemleyken.. Kendimi tanıyamıyorum.
XPeke Kayıtlı Üye 27 Kas 2013 #16 ---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? beşiktaş yenik durumdayken benligimden cıkıyorum
'Gülümse :D Prenses 27 Kas 2013 #17 ---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? 'birgül' Alıntı: sinir ve üzgünken aslaa tanıyamam kendimi. Genişletmek için tıkla ... ...
---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? 'birgül' Alıntı: sinir ve üzgünken aslaa tanıyamam kendimi. Genişletmek için tıkla ... ...
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 13 Şub 2014 #19 ---> Kendinizi tanıyamadığınız anlar ? maçlar izlerken ve pes oynarken yeniliyorsam