Kendinizi Nasıl Rahatlatırsınız ?

Mastor

Kayıtlı Üye
Büyük küçük herkesin buhran'a girdiği dönemler olabilir.

Okul - İş hayatında sıkıntılar'da oluyor.

Ailevi yada duygusal zorluklar yaşabiliyor insan ve önemli olan atlatmak.

Kötü günlerinizde kendinizi nasıl rahatlatırsınız, ne yaparsınız ?

---> Kendinizi Nasıl Rahatlarsınız ?

kendi kenidme konusurm bazen..bazen bagirirrimm oyle..bazen susarim...bazende deli gibi; iyi olacak iyi olacak; derim..

ama yinede bir sekilde o siniri baskasindan cikartmam gerekiyor :eek:p

Atlatmak için bir çabam olmuyor bu dönemleri..

Başlıkta biraz sorun var sanırım :)

ağlarım.

---> Kendinizi Nasıl Rahatlatırsınız ?

kendimi sokaklara atıp amansızca yürürüm, ardından bir banka oturup gözlerimi kapatır dünyayı dinlerim...

tek başıma geçerim odama açarım müziği dalarım kndi kndime konusurum kımseyle konusmam görüşmm..:S

Eskiden ağlardım artık yalandan da olsa kendi kendime avutucu laflar söylüyorum her şeyin düzeleceğini, bunların çözülmeyecek dertler olmadığını vs. Sanırım işe yarıyor da. Bir de anneme koşarım bana bol bol akıl verir düzelirim sonra

Müziği çalmak ve dinlemek hatta anısı olan slov bi müzik açarsam o an herşeyim düzelebilir :)

Hayatta benim durumumdan daha kötü durumda olan insanları düşünürüm.Etrafıma bakarım.Bulunduğum pozisyonu değerlendiririm.Üstümde çatım,önümde tabağım,üzerimde kıyafetim olduğunu görüp şükrederim.Gerekirse benden kötü durumda olan insanlara gözatarım...

ben kendimi tutamıyorum ağlıyorum ya.s hemde haykıra haykıra:D
müzik dinlerim sonra:D

Basket oynarım Yada bi beat açıp alır kagıdı kalemı elıme soz yazarım yada arkadaşlarla muhabbet sohbet.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri