ben evet peki siz ? xD
'-DamLa Bayan Üye 15 Eyl 2010 #2 ---> Kendinizden bir tane daha klonlanmasını ister misiniz ? tek olayımm degerimm tek olsun
Süpürgeli Cadı Banned 15 Eyl 2010 #3 ---> Kendinizden bir tane daha klonlanmasını ister misiniz ? olmas benim kadar gusel olursa cekememhahaha
---> Kendinizden bir tane daha klonlanmasını ister misiniz ? olmas benim kadar gusel olursa cekememhahaha
ultra_merve Bayan Üye 15 Eyl 2010 #4 ---> Kendinizden bir tane daha klonlanmasını ister misiniz ? yok istemem çekemem hiç
waLL~é Bayan Üye 15 Eyl 2010 #5 ---> Kendinizden bir tane daha klonlanmasını ister misiniz ? evet ısterım xD onu eve bırakır ben daha rahat cıkarım xD
---> Kendinizden bir tane daha klonlanmasını ister misiniz ? evet ısterım xD onu eve bırakır ben daha rahat cıkarım xD
Sibel1 Bayan Üye 16 Eyl 2010 #7 ---> Kendinizden bir tane daha klonlanmasını ister misiniz ? bazen isterdimmm
WeLaT_SeRHaT Kayıtlı Üye 16 Eyl 2010 #8 ---> Kendinizden bir tane daha klonlanmasını ister misiniz ? gereksiz ben zaten yeterim bu dünyaya
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 16 Eyl 2010 #9 ---> Kendinizden bir tane daha klonlanmasını ister misiniz ? hayır ben bile fazlayım bi taneye daha ne gerek
---> Kendinizden bir tane daha klonlanmasını ister misiniz ? hayır ben bile fazlayım bi taneye daha ne gerek
Buğra1 Kayıtlı Üye 16 Eyl 2010 #10 ---> Kendinizden bir tane daha klonlanmasını ister misiniz ? Tabii Kimya'dan fizik'ten falan çakarsa neden olmasın Bir yararı dokunur belki sınavlarda
---> Kendinizden bir tane daha klonlanmasını ister misiniz ? Tabii Kimya'dan fizik'ten falan çakarsa neden olmasın Bir yararı dokunur belki sınavlarda
Erva Bayan Üye 1 Eki 2010 #11 ---> Kendinizden bir tane daha klonlanmasını ister misiniz ? Hayır istemem..
İnci 1907 Prenses 17 Kas 2010 #12 ---> Kendinizden bir tane daha klonlanmasını ister misiniz ? Until The Grave' Alıntı: hayır ben bile fazlayım bi taneye daha ne gerek Genişletmek için tıkla ... olsun senden 1 taneee sen benimle gleirsin senin kopyanda sizde kalır xD
---> Kendinizden bir tane daha klonlanmasını ister misiniz ? Until The Grave' Alıntı: hayır ben bile fazlayım bi taneye daha ne gerek Genişletmek için tıkla ... olsun senden 1 taneee sen benimle gleirsin senin kopyanda sizde kalır xD
N ` nazLı .. Bayan Üye 17 Kas 2010 #13 ---> Kendinizden bir tane daha klonlanmasını ister misiniz ? Hayır
doostum_ Kayıtlı Üye 17 Kas 2010 #14 ---> Kendinizden bir tane daha klonlanmasını ister misiniz ? ben isterimde bunu bu millet kaldıramaz
REiSS Kayıtlı Üye 17 Kas 2010 #15 ---> Kendinizden bir tane daha klonlanmasını ister misiniz ? hayır... Ben Yetiyorum Tek Tabanca
LoKuMuM<3 Bayan Üye 17 Kas 2010 #16 ---> Kendinizden bir tane daha klonlanmasını ister misiniz ? waLL~é' Alıntı: evet ısterım xD onu eve bırakır ben daha rahat cıkarım xD Genişletmek için tıkla ... İçimi okudun Gizem xD
---> Kendinizden bir tane daha klonlanmasını ister misiniz ? waLL~é' Alıntı: evet ısterım xD onu eve bırakır ben daha rahat cıkarım xD Genişletmek için tıkla ... İçimi okudun Gizem xD
ForeverMy Kayıtlı Üye 17 Kas 2010 #17 ---> Kendinizden bir tane daha klonlanmasını ister misiniz ? Aslında İyi Olur