Ben kendimi gelcekte maddi durumu iyi olan ve sağlıklı bir insan olarak görüyorum. Peki ya siz
Tarquin Kayıtlı Üye 14 Haz 2008 #1 Ben kendimi gelcekte maddi durumu iyi olan ve sağlıklı bir insan olarak görüyorum. Peki ya siz
Tarquin Kayıtlı Üye 14 Haz 2008 #4 ben sana yardımcı olıımmı sadece tahmin Çok Sağlıklı ve Çok zengin
G Gülümse. Bayan Üye 14 Haz 2008 #6 ben çok rahat ve sağlıklı olarak görüorum zenginlikle ilgili bi iddiam yok
Bisquitte* Bayan Üye 16 Haz 2008 #8 nones' Alıntı: Hiç birşeyin garantisi olmadıgı için birşey demeyelim Genişletmek için tıkla ... :107: ayneN dieR a p t a L görüorumm .. :160:
nones' Alıntı: Hiç birşeyin garantisi olmadıgı için birşey demeyelim Genişletmek için tıkla ... :107: ayneN dieR a p t a L görüorumm .. :160:
B begumhan Bayan Üye 8 Tem 2008 #16 Dün Geçti,Yarının Geleceği Belli Değil,Önemli Olan Bugündür.O Yüzden Geleceğimi Hayal Etmeyi Hiç Düşünmedim. Hepsi Bana Uyar Aslında
Dün Geçti,Yarının Geleceği Belli Değil,Önemli Olan Bugündür.O Yüzden Geleceğimi Hayal Etmeyi Hiç Düşünmedim. Hepsi Bana Uyar Aslında