Kendini Avutma Yöntemi :D
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 24 Eyl 2012 #4 ---> Kendini Avutma Yöntemi leylmira' Alıntı: çok kötüsünnnnnnnnnn xD Genişletmek için tıkla ... :Ç Gel Benim omzumada yaslayabilirsin
---> Kendini Avutma Yöntemi leylmira' Alıntı: çok kötüsünnnnnnnnnn xD Genişletmek için tıkla ... :Ç Gel Benim omzumada yaslayabilirsin
leylmira Bayan Üye 24 Eyl 2012 #5 ---> Kendini Avutma Yöntemi Omrum' Alıntı: :Ç Gel Benim omzumada yaslayabilirsin Genişletmek için tıkla ... tamam :utan:
---> Kendini Avutma Yöntemi Omrum' Alıntı: :Ç Gel Benim omzumada yaslayabilirsin Genişletmek için tıkla ... tamam :utan:
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 24 Eyl 2012 #7 ---> Kendini Avutma Yöntemi Evet yalnızlık boyunda ağrıtır :Ç
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 24 Eyl 2012 #8 ---> Kendini Avutma Yöntemi Bu tür olayları daha öncede yaşadığım için eğmedim boynumu hahaha ama güzel +rep
---> Kendini Avutma Yöntemi Bu tür olayları daha öncede yaşadığım için eğmedim boynumu hahaha ama güzel +rep
iSTiSNa Bayan Üye 24 Eyl 2012 #9 ---> Kendini Avutma Yöntemi kendime sarilir donarim demis sagopa, onun hesap buda
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 24 Eyl 2012 #13 ---> Kendini Avutma Yöntemi yazıyı okumak için boynumu eğmedim bile .. demekki ben tamamen yalnızım .. kendi omzum bile çara olmuyor :s
---> Kendini Avutma Yöntemi yazıyı okumak için boynumu eğmedim bile .. demekki ben tamamen yalnızım .. kendi omzum bile çara olmuyor :s
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 26 Eyl 2012 #17 ---> Kendini Avutma Yöntemi yaptın kafanı omzuna yasladınnnnnn :Ç
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 26 Eyl 2012 #20 ---> Kendini Avutma Yöntemi Sen benim Omzuma [MENTION=154874]leylmira[/MENTION] :eda: