kendimi özledim

beyazgul_57

Bayan Üye
itiraf ediyorum kendimi çok özledim gülüşümü konuşmamı benliğimi kaybettim resmen kendimi arıyorum bulamıyorum özledim kendimi arkadaşlarımla adam gibi sohbet etmeyi tatlı kavgalarımızı gezmeyi eğlenmeyi özledim kendimi özledim ya kendimi :(( insanın kendini özlemesi nasıl bir duygudur ki :((

---> kendimi özledim

Kendini neden bukadar kaybediyosun sen sen çokmu güçsüzsün şu hayta karşı...bnce degilsin ama neden bukadr kendini unutuyosun anlamıyorum arkadaşım sen böyle şeyler söyledikçe gerçekten seni tanımadıgım halde bn üzülüyorum kendine gel lütfen hayta karşı dur biraz..kaybetme kendini şu hayatta kendinden önemli biri olmasın başkalarına adama kendini sen kendi haytını yaşa çünkü senin kendini adadıgın insanlar öle yapıyo kendi haytlarını yaşıyo sende öyle yap...Bırak dağınık kalsın...

---> kendimi özledim

suan 5. boyutu izliyorum.

hani dede var ya, o diyordu ki; insan varligini sevdigi ile baglarsa iste nefsine uymustur.

yani canim benim bizim varlik nedenimiz sevdigimiz insanlar degil. bizim bir omrumuzde onlar icin degil. onlar olmasada yasariz eger varlik nedeminizin farkinda olursak.
senin bugune kadar anlattiklarindan yolaca cikarakda dyorum ki haddim olmayarak, senin bukadar fedakarligina karsi o kisinin fazla birsey yaptigini zannetmiyorum.
sen kendini bukadar yipratirken o belki bir kac ay yada hafta sonra takacak nisan yuzugunu parmagina ve hayatina devam edecek.
silkelen, bismillah de ayaga kalk. bunu kendin icin yap.
hic kimseyi kendinden fazla sevme. tamam uzul, uzuntunu yasa ama bunu bir omur yapamazsin. yapmamalisinda zaten.
agla acil, biraz uzul, biraz yat, biraz canin hic bisey istemesin yapmak, bazen canin acisin ama bunlarin bir suresi olsun.
bence senin artik kendine gelme zamanin geldide geciyor bile canim.
kendine etme bu eziyeti ki, sen o kisi icin yasamamalisin. haddim olmayarak bukadar yazdim, kusura bakma canim.

---> kendimi özledim

yeşil83 e katılıyorum tamamen artık kendine gelme zamanın geldide geçiyo...

---> kendimi özledim

suan 5. boyutu izliyorum.

hani dede var ya, o diyordu ki; insan varligini sevdigi ile baglarsa iste nefsine uymustur.

yani canim benim bizim varlik nedenimiz sevdigimiz insanlar degil. bizim bir omrumuzde onlar icin degil. onlar olmasada yasariz eger varlik nedeminizin farkinda olursak.
senin bugune kadar anlattiklarindan yolaca cikarakda dyorum ki haddim olmayarak, senin bukadar fedakarligina karsi o kisinin fazla birsey yaptigini zannetmiyorum.
sen kendini bukadar yipratirken o belki bir kac ay yada hafta sonra takacak nisan yuzugunu parmagina ve hayatina devam edecek.
silkelen, bismillah de ayaga kalk. bunu kendin icin yap.
hic kimseyi kendinden fazla sevme. tamam uzul, uzuntunu yasa ama bunu bir omur yapamazsin. yapmamalisinda zaten.
agla acil, biraz uzul, biraz yat, biraz canin hic bisey istemesin yapmak, bazen canin acisin ama bunlarin bir suresi olsun.
bence senin artik kendine gelme zamanin geldide geciyor bile canim.
kendine etme bu eziyeti ki, sen o kisi icin yasamamalisin. haddim olmayarak bukadar yazdim, kusura bakma canim.

est. canım tabikide söliceksin bana bunları birinin söylemesi lazımdı saol

---> kendimi özledim

Kendini neden bukadar kaybediyosun sen sen çokmu güçsüzsün şu hayta karşı...bnce degilsin ama neden bukadr kendini unutuyosun anlamıyorum arkadaşım sen böyle şeyler söyledikçe gerçekten seni tanımadıgım halde bn üzülüyorum kendine gel lütfen hayta karşı dur biraz..kaybetme kendini şu hayatta kendinden önemli biri olmasın başkalarına adama kendini sen kendi haytını yaşa çünkü senin kendini adadıgın insanlar öle yapıyo kendi haytlarını yaşıyo sende öyle yap...Bırak dağınık kalsın...

ben ondan vazgeçtim artık dün gece son noktayı koydum benım hayatım darma dağınık oldu zaten o yok öldü dedim kendi kendime öldü

---> kendimi özledim

artik normale don lutfen. kendin icin en cokta.

kendini ozledinse eger, vuslat olsun artik kendinle ile...

gez, dolas, gul eskisi gibi... gune dogan gunesle birlikte yeniden basla hayatina...

bu arada inanmayacaksin belki ama, benim erkek arkadsimda kurtmus, 5 yil sonra ogrendim :)

---> kendimi özledim

ay inamıyorum ben artık gülüyorum ya valla eskisi gibi değilim bugün hayata döndüm şu yarınıda bi atlatabilirsem

---> kendimi özledim

sevindim canim ama... birdaha uzgun oldugunu okumayacagim ona gore :)

beyaz gul, kirmizi gul
guller arasindan gelir
yarim beyaz giymis
cuma namazindan gelir

:) bu sarkida benden sana olsun :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri