Kendİmİ AÇmaktan Korkuyorum

SpeeD !

Banned
Bir Kız Var yaklaşık nir senedir arkadaşız ona açılamıyorum dostluğun zedelenmesinde n korkuyorum

aynı durum bendede wardı açılmadım ben =)) 10 küsür senelik arkımdı bide en 3 sene daha beraber olacaz gezcez tozcaz fln..açılsam gümler die açılmadım boşver kafam rahat böyle :D
anlatabilmişimdir umarım arkadaşım :)

bnce yanlış düşünüosun bi insanla hem ark olarak bişeyler yaşamak war bi de sewgili olarak.şahsen bn snn gibi olmk istemezdim.sewiorsn herşeyi göze alırsın kaybetmeyi bilee

Sevmek Risk aLmaktir. riSk aLmadan bisey yapamazsIn. Ama Hep Kötü Yönlerini Düsünmemek Lazim.

bu zmana kadar biz dostuz, kankayız, kardeşiz boyutunda davrandıysan bu duygularına rağmen senın hatan... arkadaşındır ama özel hıssettırmıssındır o zaman oke ;)

kardeşim korkarak yaşarsan ancak seyredersin ne kaybedersin onumu bence anlayışlı biriyse onuda kaybetmezsin seni sevmese bile fikrini açıkca söylediğin için anlayışlı olmalı.... diesel inde dediği gibi risk alman gerekiyor.. hiçbişey kolaylıkla elde edilmez ;)

bence acılmaa kız istemezse eger arkadaslıgında bozulurr arkadaş olmaya dewam ett ve ondan wazgeçç başkalarına bakk

bence acılmaa kız istemezse eger arkadaslıgında bozulurr arkadaş olmaya dewam ett ve ondan wazgeçç başkalarına bakk

yani merve süper cvp verdin :D
bnce ark ler aracılyla senin hakkındaki düşüncelerini öğrenmee çaslışş böle ce açılıp açılmaama oalyını düşün ;)

eee napimmm olayı bilsen böle demessin olay derken bnm olayla baglantımı............

bilmem anlatabildimmmii.....:eek:

Son düzenleme:
ben sana kanka dedim sevgili diyemem

bu söz anlatabiliyodur inşallah

kankadan olmaz bence bu cogu kişide oluyo ayrıca kankan olan kişiyle cok ii anlastıgından onun sevgilin olmasını istiosun ama bence hiç ugrasma gercekten arkadaslıgınıda kaybedersin ayrıca kabul etse bile cok kısa sürcegine eminim.. sana bi dost tavsiyesi ugrasma

ben sana kanka dedim sevgili diyemem

bu söz anlatabiliyodur inşallah

kankadan olmaz bence bu cogu kişide oluyo ayrıca kankan olan kişiyle cok ii anlastıgından onun sevgilin olmasını istiosun ama bence hiç ugrasma gercekten arkadaslıgınıda kaybedersin ayrıca kabul etse bile cok kısa sürcegine eminim.. sana bi dost tavsiyesi ugrasma

süpersinn abii yaa aynenn katılıorumm

AwFuL MoDe Of qüzin abLa :D

mmm bence o kadar sıkı arkiyseniz açıkLama onu sevdiqini çünkü soukLuk oLur aranızda ama her kız benim qibimi biLmiorumm qeneLi öLe ama unutamıosan açıL kıza rahatLa en azından dostLuqunuz zedeLenirsede zedeLensin başka arkimi yhok :D

şimdi sen bi kere asla aşkını sölemekten korkmayacaksın. ne var bunun sonucunda onu asla kaybetmessin emin ol. aşağıda yolayacağım video ve lafları sonuna kadar dinlersen daha güzel olucak :)

bir ilişki olsa bile... herşeyin bi sonu olacak ve hiçbirşey eskisi gibi olmıcak.... arkadaşlık kalmıcak.. yaşadımki söylüyorum..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri