Kendi yapımım, TÜRK.

Heulwen

Kayıtlı Üye
7Ppq3P.png

Canım sıkılınca, boş vaktim olunca bu tür çizimler yapmayı çok seviyorum. "Tanrı, Türk, Töre, Turan yazısının üzerindeki sembollerden oluşan sözcük, Göktürk Dilinde (Eski Türk dili) ; TÜRK anlamına gelmektedir. :R

---> Kendi yapımım, TÜRK.

Emeğine sağlık, çok güzel.
Cesaretim olsa dövmesini yaptıracağım ama iğne olayı çok korkutucu geliyor.

benim bu dili araştırmam lazım:3dtk4: çok güzel semboller :love3: eline sağlık :baybay:

Göktürkçe :dusistan: Bayılıyorum bu dilin sembollerine. Bir ara yazmaya çalışmıştım bende ama senin yazın süper olmuş. :R Ellerine sağlık. :)

Bak benimde araştırma lazım ilgimi çekti bende kayıp şehir Atlantis dilini harflerin az çok biliyor um ne kadar doğru bilmiyorum tabi çalışman güzel devamını bekleriz

Emeğine sağlık, çok güzel.
Cesaretim olsa dövmesini yaptıracağım ama iğne olayı çok korkutucu geliyor.

benim bu dili araştırmam lazım:3dtk4: çok güzel semboller :love3: eline sağlık :baybay:

Göktürkçe :dusistan: Bayılıyorum bu dilin sembollerine. Bir ara yazmaya çalışmıştım bende ama senin yazın süper olmuş. :R Ellerine sağlık. :)

Bak benimde araştırma lazım ilgimi çekti bende kayıp şehir Atlantis dilini harflerin az çok biliyor um ne kadar doğru bilmiyorum tabi çalışman güzel devamını bekleriz

Çok güzel olmuş. Ellerine sağlık :)

Beğendiyseniz, ne mutlu bana :R
Canım sıkıldıkça yapacağım birşeyler, devamı gelir Allah'ın izniyle :R

çok güzel olmuş.
lise 1 edebiyat dersinde göstermişti hocamız. aşırı turancıydı. hala hatırlıyorum :D

Eline sağlık kardeşim, yakında dövmesini yaptırıyorum bunun

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri