Kendi Sesimle Slaytım... | kimsesiz |

---> Kendi Sesimle Slaytım... | kimsesiz |

eline sağlık çok güzel olmuş ama bazı yerlerde nefes almakta zorlanmışsın gbime geldi.ama gerçekteen hoş.

+ rep

movie maker cnm

niye acaba diğerleri gördü

ben ilk defa kullandım bunu ama bazı yerlerde zorlandım animasyonlarda özellikle. iCLAL AYDIN ' ın BEN SENİ SEVİYORDUM VE SEN BİLMİYORDUN adlı şiirini resimlerle destekleyip resimlerin üzerine yazı yazdırdım.

ama slayt geçişindeki özel animasyonunu acemiliğimden dolayı gerçekleştiremedim :):)

ben ilk defa kullandım bunu ama bazı yerlerde zorlandım animasyonlarda özellikle. iCLAL AYDIN ' ın BEN SENİ SEVİYORDUM VE SEN BİLMİYORDUN adlı şiirini resimlerle destekleyip resimlerin üzerine yazı yazdırdım.

ama slayt geçişindeki özel animasyonunu acemiliğimden dolayı gerçekleştiremedim

Been Çok fazla bir özelliğini bilmiyorum onun ama eğer slayt yapcaksam movieden şaşmam :)
zaten işim gücüm program genelde
avatar gif programlarıyla uğraşıyorum ama

Been Çok fazla bir özelliğini bilmiyorum onun ama eğer slayt yapcaksam movieden şaşmam :)
zaten işim gücüm program genelde
avatar gif programlarıyla uğraşıyorum ama

ben power pointi tam anlamıyla biliyorum :D:D

bana bi avatar yaparsın artık:D

+ bu movie maker bazı yerlere yüklenemeiyo uzantısından dolayı upload mı ettin ?

ben power pointi tam anlamıyla biliyorum

bana bi avatar yaparsın artık

+ bu movie maker bazı yerlere yüklenemeiyo uzantısından dolayı upload mı ettin ?

Yaparım tabi bir resim seç ver bana yaparım
yooo movie benim pcde hep var hiç olmadığını görmedim :D

izLeDim sonunDa çhOq qüzeLmiş sesin başaRıLarnıN devaMıNı diLeRm cNm +Rep :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri