jY8P4wN9VE4
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 22 Tem 2011 #2 ---> Kendi Sesimden Bir Şiir ve SlayT vayy Çok begendim. Tebrikler.
Kararti Kayıtlı Üye 22 Tem 2011 #3 ---> Kendi Sesimden Bir Şiir ve SlayT SaolasıN Söyletenler Dillendirenler Utansın Bu Şiirleri
iSTiSNa Bayan Üye 22 Tem 2011 #4 ---> Kendi Sesimden Bir Şiir ve SlayT cok guzeL. bende okuyup, ekLicem bakaLim ne zaman yüregine sagLik.
---> Kendi Sesimden Bir Şiir ve SlayT cok guzeL. bende okuyup, ekLicem bakaLim ne zaman yüregine sagLik.
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 22 Tem 2011 #5 ---> Kendi Sesimden Bir Şiir ve SlayT Esra' Alıntı: cok guzeL. bende okuyup, ekLicem bakaLim ne zaman yüregine sagLik. Genişletmek için tıkla ... Sennn hadi bakalım hayırlısı
---> Kendi Sesimden Bir Şiir ve SlayT Esra' Alıntı: cok guzeL. bende okuyup, ekLicem bakaLim ne zaman yüregine sagLik. Genişletmek için tıkla ... Sennn hadi bakalım hayırlısı
Kararti Kayıtlı Üye 23 Tem 2011 #7 ---> Kendi Sesimden Bir Şiir ve SlayT Saolun ArkadaşLar Dinlediginiz İçiN
-oZKan- Ceo Admin 23 Tem 2011 #8 ---> Kendi Sesimden Bir Şiir ve SlayT http://www.youtube.com/watch?v=3xRGaWyT1F8&feature=related
Kararti Kayıtlı Üye 23 Tem 2011 #9 ---> Kendi Sesimden Bir Şiir ve SlayT oDA bENİM RESMİM vAR ÜZERİNDE İYİ BİR ARAŞTIRMACISIN
-oZKan- Ceo Admin 23 Tem 2011 #10 ---> Kendi Sesimden Bir Şiir ve SlayT Araştırmadım ki. iyi bir kullanıcıyım sadece Xp- Win7 - Win 96 200 - macoS - Linux - Ubuntu Sistemlerinde
---> Kendi Sesimden Bir Şiir ve SlayT Araştırmadım ki. iyi bir kullanıcıyım sadece Xp- Win7 - Win 96 200 - macoS - Linux - Ubuntu Sistemlerinde