Kendi Çiziklerini Tamir Eden Telefon

bluee

Kayıtlı Üye
u0yk5.jpg

LG, eğilimli kasaya sahip ve dünyada ilk kez kendi çiziklerini tamir eden akıllı telefonu G Flex’i tanıttı. 6 inçlik cihaz gelecek ay piyasaya çıkacak.

Akıllı telefon piyasası gün geçtikçe ilginç bir hal alıyor. Parmak izi tanıma, göz ve el temasıyla kontrol ve eğimli tasarımlardan sonra şimdi de kendi çiziklerini tamir eden telefon üretildi. Güney Koreli teknoloji devi LG tarafından geliştirilen G Flex adlı cihaz arka kapaktaki özel bir kaplama sayesinde tüm çizikleri kendi kendine yok ediyor. Bu özelliğiyle piyasadaki rakiplerinden sıyrılan cihaz, 160.5 milimetre uzunluğunda, 81.6 milimetre genişliğinde, 7.9 milimetre ile 8.7 milimetre arasında değişen kalınlıklarda ve yaklaşık 177 gram ağırlığında üretildi.

ANDROİD GÜCÜ

G Flex’in, 6 inç dokunmatik ekranıyla phablet profili çizdiğini söylemek mümkün. OLED kullanan kavisli ekran, 1280 x 720 piksel çözünürlüğünde geliştirilmiş. Android 4.2.2 işletim sistemini çalıştıran telefon, 2.26 GHz saat hızında görev yapan dört çekirdekli Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800 yongada sistem çözümünden, 450 MHz saat hızında görev yapan Adreno 330
grafik işlem biriminden ve 2 GB LP-DDR3 RAM’den güç alıyor.

13 MP'LİK KAMERA GAYET BAŞARILI

32 GB’*lık eMMC da*hi*li de*po*la*ma ala*nı*na ve mic*roSD kart gi*ri*şi*ne yer ve*ri*len akıl*lı ci*ha*zın ön yü*zü*ne 2.1 me*ga*pik*sel çö*zü*nür*lü*ğün*de ka*me*ra; ar*ka yü*zü*ne ise 13 me*ga*pik*sel çö*zü*nür*lü*ğün*de ka*me*ra ko*num*lan*dı*rıl*mış.

SES KALİTESİ YÜKSEK

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0 ve NFC (Near Field Commun- ication) gibi güncel teknolojilere ev sahipliği yapan akıllı cihaz, ayrıca Hi-Fi (24 bit / 192 kHz) düzeyinde ses kalitesi iddiası taşıyor. 3.500 mAh kapasiteli kavisli bataryayla donatılan G Flex’in önümüzdeki aydan itibaren pazara çıkması bekleniyor.

ERGONOMİK TASARIM BAŞARILI

LG kavisli tasarımı neden tercih ettiğini de şöyle açıklıyor: “Bu tasarım konuşma esnasında daha iyi ergonomi sağladığı gibi kullanıcı deneyimini farklı bir boyuta taşıyor. Örneğin video izlerken veya oyun oynarken kavisli ekranın oluşturduğu algı çok daha özel bir duygu oluşturuyor.”
 
---> Kendi Çiziklerini Tamir Eden Telefon

oluşan çiziği onarabilen kapak yapabiliyorsa LG, artık bize hayal olarak gelen her özelliği de yapabilir bence. vay be derim! :D
 
---> Kendi Çiziklerini Tamir Eden Telefon

Daha oncede eklenmisti ama yalan haberdir diye dusunuyordum. Hollandada olsaydim hâlâ kesin alirdim bundan cikar cikmaz. Ama tr de biraz zor. hem tr ye gelene kadaaaarrrr
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst