Kendi çizdim resimler Bi bAKIN

-£sPoiR-

Kayıtlı Üye
kendim çizdim pek yetenek yok bnde sanırım ama yinede paylaşim dedim :D yorumlarınızı bekliommmm !! :D

06112007090kh0.jpg

tara0001bj3.jpg

tara0003mr3.jpg

tara0005uc0.jpg

tara00066gl2.jpg
Bunda black wolf u bi ark yazdı :D
tara0015ev1.png

hocam çok guzel resımler ama bıraz kana da yer wer
ölmus cesetler kan yılan guzel hoşuma gıttı onun onune fare fln kat yap bıseler ;) sende yetenek war ;) dewamını beklıyoz unutma kan kan kan ;) ilham kaynagın olsun

hocam çok guzel resımler ama bıraz kana da yer wer
ölmus cesetler kan yılan guzel hoşuma gıttı onun onune fare fln kat yap bıseler ;) sende yetenek war ;) dewamını beklıyoz unutma kan kan kan ;) ilham kaynagın olsun

ok yaparım hatta testere filminden de bişi ler katarım resiimlere :D kanlı cesetli organlı bi resim yaaparım :D

tamam
igrenclesmeyelım lutfen
:D
kardesım resmın ıgrenc:D ben daha guzel cızerım mesela gel cop adam cızıktıralım :D ben daha guzel cızerım:D

super +rep

06112007090kh0.jpg

of ayrıca koptum Buraya uste CHİARA yazıo alda kürs_i istirak yazıo offfff olme emı sen:D ayrıca o ayaklar kımın ısonunmu:D

Ewet isonun napalım dersde tel i havaya kaldırıp hocanın gözüne soka soka mı çekelim :D ve + rap için tşk ;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri